White Chocolate Raspberry Protein Fluff

Bodylab produkter er sponsoreret af Bodylab.dk Billede 07-05-2016 20.56.11 Det er ikke første gang jeg deler en fluff-opskrift (se bare her og her), men efter jeg delte et billede af min natmad på Snapchat (amandalouisedk) i går, er jeg blevet bombarderet med spørgsmål til opskriften. Så den får i da her! :) Jeg eeeeelsker proteinfluff! Især her om "sommeren" ynder jeg at få fluff til enten aftensmad eller natmad. Jeg er nemlig vild med is, og denne opskrift smager som en sød og lækker dessert, så det er næsten det samme. Det bedste af det hele er dig, at man kan lave en kææææmpe portion for meget få kalorier. Jeg spiser eksempelvis også tit fluff om aftenen når jeg er på konkurrence-diæt :) Macroer: (uden topping) Kalorier: 305 Protein: 36 g. Kulhydrat: 20 g. Fedt: 7,1 g. Til ovenstående portion er der brugt: I stedet for Zero Melis kan man også bruge eksempelvis flydende sødemiddel, men Zero Melis gør bare noget rigtig godt for konsistensen og får det til at "fluffe" nemmere. Man kan bruge alt proteinpulver. Jeg bruger valleprotein pga. smagen, men det bedste i forhold til konsistensen er faktisk kasein, som er tykkere i det og nemmere "fluffer". Når jeg bruger valleprotein tilsætter jeg 1 tsk. Psyllium HUSK for at kunne få det til at "fluffe" ordentligt. Fremgangsmåde: Bær skoldes og fryses ned igen (ca. 30 min. i fryseren). Derefter tages de ud og optøs en smule. Smid dem evt. i microbølgeovnen i ca. 20 sek. De skal stadig være frosne, bare ikke stenhårde. Så kommes alle ingredienser i en stor skål med høje kanter. Og nu skal der piskes grundigt. Meget. Jeg pisker gerne i 4-5 minutter for at få den perfekte konsistens. Utålmodig om jeg er, har jeg fundet ud af, at jeg kan sætte skålen ned i vasken og så placere piskeriset på kanten af håndvasken. Så står det og passer sig selv. Men vil man prøve lignende tricks derhjemme, så er det på eget ansvar! ;) Toppings: Kan eksempelvis være friske bær og nødder som jeg brugte i går. Ellers kan jeg også anbefale Zero Toppings eller Bodylab Zero. Bon appetit!