Mette, 31 år:
“Vil faktisk mene at det her, er det mest sikre vægttabsforløb jeg har været i. Jeg føler ingen savn, er ikke på nippet til at falde i hele tiden, har haft næsten 100% kontrol til sociale arrangementer og jeg er glad og tilfreds. Føler jeg gør noget godt for min krop og det er en rar følelse. Det hjælper mig rigtig meget at skulle skrive til Amanda Louise undervejs, og stå til ansvar for mine valg. Er en meget samvittighedsfuld person, så tænker virkelig over hvilke valg jeg gør.”

Charlotte, 24:
“Synes lige du fortjente en update fra en meget glad mig :) Har været i gang i en uge nu og imorges stod vægten på 55,6, hvilket vil sige et vægttab på 2,6 på blot en uge!!!!! Ved godt det meste formegentlig er væske, men jeg er i hvert fald TILFREDS!! Indtil nu er planen smadder let at følge og føler mig mæt hele tiden, så det er simpelthen SÅ fedt :)”

Julie, 21:
“Jeg bare sige tusinde tak for et skidegodt program!!! Har fået min kæreste til at tage et par billeder af mig igen – og der er ingen tvivl om at man allerede kan se resultater (under 3 uger !! Er i chok!!). Er simpelthen så glad, og det er netop resultaterne der holder mig ved ilden! Så tusinde tak – tror nu på at mit mål er indenfor rækkevidde ;-)”

Louise, 26 år:
“Jeg har haft det rigtig godt ! Glad og frisk sjov nok , er ik træt og sløv som før. Føler mig ik så oppustet, og det sjovt når man tænker på jeg får de her 140 ris eller kartofler og senere 100 gr brød ;) Og synes ik jeg er sulten eller mangler nået. Trænede ben dagen efter jeg startede på kuren, og selvom jeg trænede før fik jeg sku fat på nogen muskler som aldrig før ;) ku først gå normalt i mandags (så lidt sjovt ud når jeg gik sagde mine kunder ha ha)

Pernille, 23 år:
“Jeg ved ikke om det er mig der ser syner, men jeg har allerede tabt mig her i løbet af den første uge :D så det er virkelig rart! Den her kostplan er virkelig sej! Jeg er simpelthen så overrasket, for selvom jeg nærmest spiser konstant og kæresten engang imellem får lidt for store øjne af alt jeg propper i mig, så føler jeg mig jo slet ikke proppet :D !!! Tværtimod føler jeg mig egentlig lettere end jeg plejer, og end hvis jeg ikke spiste særlig meget. Det er bare fantastisk :D

Christina:
IMG_3343.PNG

Hanna, kost- og træningsprogram samt personlig træning 1xugen i 8 uger:
Resultat på InBody målinger lidt over halvvejs i forløbet:
14.10.15:
Vægt: 66,7 kg
Muskelmasse: 26,8 g
Body Fat Mass: 18,6 kg.
Fedtprocent: 27,9%

25.11.15:
Vægt: 64 kg
Muskelmasse: 27,9 g
Body Fat Mass: 14,3 kg.
Fedtprocent: 22,3%

“I forhold til InBody målingen er jeg er helt vildt overrasket! Jeg kan jo se at der er sket ting med min krop, men jeg havde aldrig turet at gætte på sådan en forandring i tal :D Optur, jeg kan ikke holde op med at smile!”

Simone, 22 år, personlig træning 1 gang om ugen i længerevarende forløb:
“Jeg har trænet med Amanda i et år og kan kun give hende ros. Jeg har fra start følt mig i trygge hænder, da hun er utrolig dygtig, tålmodig, motiverende – og benhård. Desuden er hun en sublim støtte der altid er klar med motiverende og opmuntrende ord, når det hele virker lidt surt og der er behov for det! Alle burde have en Amanda :-)”

Steffenie, 18 år, personlig træning 1 gang om ugen i 6 ugers forløb:
“Jeg har været super glad for dette samarbejde med dig! Du har lært mig rigtig meget, og jeg har sådan et hade/elske forhold til dig ;) Jeg ville ønske at jeg havde penge og tid til at træne med dig flere gange om ugen, og jeg ville ønske at jeg havde dig fast som træner.”

Carina, 26 år, personligt træningsprogram samt PT 1 gang om ugen i 6 ugers forløb:
“Jeg har haft Amanda som personlig træner i 6 uger, og det har været vanvittig fedt – på den utrolig hårde måde! Amanda forstod fra starten at hun skulle presse mig – og det gjorde hun både i det program der blev lagt til mig og når vi mødtes til den ugentlige træning. Amanda er som person og træner utrolig motiverende og går meget op i teknik (og det er mega fedt), og jeg bander hende langt væk, når jeg træner. Men i dag hvor målet om en lavere fedtprocent er nået, er jeg hende evigt taknemmelig – også selvom vores sidste træning bestod af en benhård (Amanda synes den var sjov) bentræning. Alle burde prøve en personlig træner, og min anbefaling er helt klart, at man booker tid hos Amanda :)”

Carina’s InBody resultater på 6 uger: -1,7 kilo kropsvægt, -2,8 kg. fedt, +800 g. muskelmasse.