Jeg har flere års erfaring med at udarbejde online kost- og træningsprogrammer til kunder i hele Norden, og har afholdt over 200 online forløb med fantastiske resultater!

Ved et online forløb mødes vi ikke, og al kommunikation foregår som udgangspunkt via e-mail. Denne type forløb egner sig til dig, der er motiveret for at opnå resultater, men ønsker én til at vise vejen og som du skal stå til ansvar overfor. Ved tvivl mht. øvelser mv. kan jeg finde på at bede om videoer af dig der udfører en øvelse, eller jeg vil sende dig en video, hvor jeg (eller en anden) udfører øvelsen som jeg ønsker det skal gøres.

Jeg tilbyder også, at vi afholder møder over Skype, hvis du foretrækker at “mødes” og tale sammen, for at få sat ord på dine tanker og behov igennem forløbet.

Jeg elsker at skabe resultater sammen med mine klienter!
Jeg ønsker at du får en aha-oplevelse når du starter et forløb hos mig, og at det kickstarter din lyst til at holde den sunde livsstil resten af livet. Mit mål er at du bliver klogere på kost og træning, finder motivationen og kommer godt afsted på din rejse mod drømmekroppen. Øget sundhed, mere energi og større velvære er bivirkninger vi må tage med ;)

Men jeg er også afhængig af at du selv ønsker at gøre det der skal til!
Som coach kan jeg vejlede dig, guide og støtte, men det er dig der skal tage de rigtige, nødvendige valg, dag efter dag. DU skal være klar til at gøre det der skal til.
Det kan dog hjælpe at “stå til ansvar” overfor en anden person, og den rolle tager jeg gerne på mig. Jeg er hård men retfærdig, og hvis du spørger får du sandheden! ;)

Læs referencer fra tidligere klienter her.

FORLØB OG PRISER:

Kort: 30 dages online coaching – 1500 DKK/900 AED/250 USD

Medium: 90 dages online coaching – 2500 DKK/1500 AED/410 USD *BEDSTE VALG FOR DE FLESTE*

Langt: 180 dages online coaching – 4500 DKK/2700 AED/740 USD

Løbende forlængelse: Yderligere 30 dages forlængelse forløb – 1000 DKK/600 AED/165 USD

 

DET FÅR DU:

Alle mine forløb inkluderer mulighed for vejledning over mail. Jeg garanterer svar indenfor 24 timer. Her kan du spørge om alt. En skade du kan mærke er på vej, hvorfor du laver de foreskellige øvelser, hvordan kroppen skal føles, alternativer til kostplanen hvis du har du svært ved at spise det hele, tips til planlægning og foodprep, hvorfor jeg anbefaler at du indtager et bestemt kosttilskud osv.

Desuden anbefaler jeg, at du vejer dig, tager billeder og mål en fast dag hver uge, og sender din ugentlige status til mig under hele forløbet. Dette vil du få en påmindelse om via en besked fra Zenfit App som er en online platform med dine programmer som du altid kan tilgå direkte fra din mobil. Ud fra dette evaluerer vi dine fremskridt og udfordringer, og sammen beslutter vi, om der skal foretages ændringer.

Et online kost- og træningsforløb er det bedste valg, hvis du ønsker de bedste resultater. Når kosten understøtter træningen, går det hele op i en højere enhed, og du får de bedste effekter af begge dele. Du vil tydeligt kunne både mærke og se forandringen!
Jeg udarbejder programmer til både vægttab, styrke, forbedret kondition, muskelopbygning og genoptræning. Det er muligt at få udarbejdet træningsprogram både til træning hjemme, i træningscenter eller begge dele.

  • Sammen sætter vi et mål med din kost og træning.
  • Hver 6. uge modtager du udarbejdet træningsplan, tilpasset efter dit niveau, din nuværende form og dit mål.
  • Du får en individuelt udarbejdet kostplan, som beskriver hvordan du skal spise under forløbet. Det giver dig den bedste mulighed for at komme ind i de gode vaner, at det er en simpel plan der er let at gå til. Planen indeholder en nøjagtig angivelse af hvad du skal spise til hvert enkelt måltid, og i hvor store mængder. I vejledningen finder du alternativer til de enkelte fødevarer, så det er muligt at variere efter lyst og behov. Har du brug for yderligere alternativer er det altid en mulighed.
  • Bemærk venligst at kostplanen som udgangspunkt ikke indeholder opskrifter, men derimod angivelser af hvilke fødevarer du skal spise og hvornår, for at opnå de resultaterne du ønsker.
  • Individuelle anbefalinger til kosttilskud.
  • Vejledning over mail og Facebook. Jeg garanterer svar indenfor 24 timer.
    Her kan du spørge om alt. En skade du kan mærke er på vej, hvorfor du laver de forskellige øvelser, hvordan kroppen skal føles, alternativer til kostplanen hvis du har du svært ved at spise det hele, tips til planlægning og foodprep, hvorfor jeg anbefaler at du indtager et bestemt kosttilskud osv.

Hvordan bestiller du?
Først vælger du den pakke du kunne tænke dig. Er du i tvivl om hvad du har brug for, hjælper jeg gerne med råd og vejledning, så du får det helt rigtige produkt til dig.

Send en mail til kontakt@amandalouise.dk hvor du skriver lidt om dig selv og hvilken pakke du ønsker. Du vil indenfor 72 timer modtage en mail med et spørgeskema der skal udfyldes, samt betalingsoplysninger. Når jeg modtager skemaet retur og har registeret din indbetaling (send evt. screenshot af kvittering for overførslen) modtager du en bekræftelse, og jeg går straks i gang med at udarbejde dit program.

Jeg arbejder altid så hurtigt jeg kan, men det kan tage op til 5 hverdage fra jeg sender bekræftelsen, til dine programmer er klar.

Ved bestilling accepterer du, at der ikke er  fortrydelsesret efter gennemført betaling.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

27157152_10155285424364632_1851738184_n 10c3f218-a4c4-4bce-be0b-196e065fe2f6 7776f2c6-f4a0-45b8-8f88-50a959a6e9fd cd33a8ef-c0ab-4358-bcaa-1ff60be385e8