Kettlebell-workshop og #sukkerfriaprilchallenge
Jeg er jo så herresej til det der med planlægning og overblik over min kalender. Derfor var det blevet arrangeret det således at jeg i dag, dagen efter at have løbet halvmarathon på grundformen, skulle til en 4 timers kettlebell-workshop.
Efter at være kravlet ud af sengen, ud på gaden og op på cyklen, fik jeg til sidst slæbt mig hen i centeret hvor kurset skulle foregå… Hele dagen gik jeg som en der have skidt i bukserne og jeg fik krampe i hoften da vi skulle øve del-elementerne i øvelsen “turkish get up”… Kroppen var ikke tilfreds! ;)
Udover de små udfordringer, var det en rigtig fin dag og en god, lærerig workshop. Heldigvis med mere fokus på teknik og formidling, end på at det skulle være hårdt for os.
På løbeturen igår kunne jeg virkelig mærke hvor meget jeg har taget på, i løbet af de seneste par uger. Det er normalt at man er meget sulten når man stopper på en diæt, og at man tager lidt på. Desværre nåede jeg aldrig særligt langt ned i vægt, så min vægtøgning har været alt for stor, alt for hurtigt. Og jeg må hellere få det stoppet nu.
Jeg har generelt spist sundt, men mine portioner har været alt for store. Og så har jeg spist alt for meget slik. Bland-selv-slik har længe været min store svaghed, men normalt kan jeg godt kontrollere det. Det har dog været helt ude af kontrol de sidste par uger!
Derfor starter jeg (og en masse andre) på #sukkerfriaprilchallenge fra d. 1.-30. april. Det indebærer at vi undgår alt det dårlige sukker i slik, is, kager, proteinbarer og den slags, i 30 hele dage. Det er en kold tyrker, for at komme tilbage på ret køl og nærmere sommerformen! :)
Har i lyst til at være med, så hashtag #sukkerfriaprilchallenge på Instagram ved starten (på tirsdag) og undervejs i forløbet. Sammen er vi stærke, og jeg er sikker på at vi alle kan klare den, hvis vi kan støtte hinanden :)
Desuden har jeg besluttet at jeg i de 30 dage også vil leve totalt glutenfrit, for at se om det påvirker min krop positivt. Jeg er ikke gluten intolerant, men nu hvor min krop i den sidste tid har været igennem så meget, vil jeg gerne prøve at give den de bedste betingelser for at komme ovenpå igen. Ved at fravælge gluten i 30 dage, gør jeg det lettere for mig selv at undgå rigtig mange af de fødevarer jeg ellers har tendens til at overspise, eller som tager plads fra mad der indeholder flere mikronutrienter og fibre, og altså mere næring til min krop.
Begge udfordringer starter altså officielt d. 1. april, men jeg tyvstarter lidt og begynder allerede i morgen :)
Hvor fedt at du lige snupper 30 dage uden gluten. Jeg er selv på 3 dagen ud af en periode på to uger, så jeg ser frem til at se, hvad du spiser og måske få lidt ideer :-)