Den Perfekte Krop: Hvad Du Ser vs. Hvad Du Ikke Ser

Hvad skal der til før du tør sige fra overfor kur-kulturen?

Hvad skal der til før du tør sige fra overfor kur-kulturen og dens regler, der får dig til at føle selvhad, skyld og skam over noget du har spist!⁠?


Jeg ønsker mere end noget andet, at du stopper med at føle du ikke duer til noget, blot fordi du har spist dig mæt i juleskum (… efter at have været i kalorieunderskud og holdt dig væk fra sukker hele ugen, så du er godt sulten når du kommer til weekenden)⁠

Sandheden er, at det er værre for din fysiske og mentale sundhed at du konstant bekymrer dig om mad og overtænker alt hvad du spiser eller ikke spiser, fordi du altid ønsker at ligge i kalorieunderskud.⁠


Når du fortæller dig selv, at du ikke fortjener at spise hvad du har lyst til når du er sulten, så fortæller du faktisk dig selv, at du ikke fortjener at blive respekteret og få dine behov opfyldt.⁠Husk på at du frem for alt er dig eget fantastiake, skønne og unikke jeg! Og at du til enhver tid fortjener at blive respekteret og få opfyldt dine basale behov.

Hvis du vil have hjælp og støtte til at begynde at sige sige ”nej tak” til kur-kulturen, så kan du starte med at følge med hos mig på Instagram. Her får du daglige råd og inspiratipn til at slippe den dårlige samvittighed og tage kontrollen tilbage!

Du finder mig på Instagram ved at klikke her, eller søge på ”amandalouisefit” i din app.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Den Perfekte Krop: Hvad Du Ser vs. Hvad Du Ikke Ser