Din vægt er ikke problemet

Den Perfekte Krop: Hvad Du Ser vs. Hvad Du Ikke Ser

Den perfekte krop afspejler ikke altid hvad der foregår indeni.

⁠Til venstre ser i min krop på scenen til min sidste fitness-konkurrence.⁠ Til højre har jeg lavet en liste med alt hvad der foregik indeni mig på den tid.

 

Som man kunne læse om på min blog dengang, så kørte jeg min diæt med en fleksibel tilgang, så det var ikke fordi troede, at jeg skulle leve af torsk og asparges.

Det var tankerne som kalorier, og frygten for at få “for mange” kalorier, der drev mig ud i et forstyrret forhold til mad og min krop.


Så når du tænker #bodygoals om fitness-influencerens seneste billede eller misunder bikini-fitness atletens lave fedtprocent, så husk på, at du kun ser den polerede overflade på en god dag.⁠

Desværre er kompensatoriske handlinger og frygt for kalorier mere og mere almindeligt hos os alle sammen, fordi vi konstant sammenligner os med en “falsk virkelighed”.

Så lad dette opslag være din reminder om at du ikke kan eller skal sammenligne din krop eller dit liv, med den perfekte krop du ser på andre poste på Instagram! ⁠

FORDI:

1: Det er ikke en fair sammenligning.⁠ Du kender ikke nok til de faktorer der har indflydelse på deres kroppe.

2: Sammenligning fører intet godt med sig!⁠ Det er generelt bare en rigtig dårlig vane at sammenligne sig med andre.

3: Du er lige som du skal være, uanset hvad du vejer, hvordan du ser ud eller hvor mange deller du har!⁠


P.S.⁠

Hvis du ofte føler, at du bliver ked af din krop når du ser opslag fra bestemte profiler der lever “perfekte” liv, så kan jeg kun anbefale dig, at du unfollower de profiler. For din egen skyld.⁠

Det kan være svært at øge dit selvværd markant, når du konstant eksponeres for en poleret virkelighed du ikke føler at du kan leve op til.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Din vægt er ikke problemet