Et simpelt og effektivt trick der forebygger forkølelsessår

Det bedste mundbind til træning – behageligt og genanvendeligt

Påbud om mundbind er stadig forholdsvist nyt i Danmark, men jeg har levet med det her i Dubai siden marts 2020. Og nu hvor det også er noget i skal forholde jer til i Danmark, også til træning, tænker jeg, at jeg vil dele mine erfaringer. I de sidste 6-7 måneder har jeg nemlig fået testet dem på godt og ondt!

 

Jeg har anstrengelsesudløst astma som desværre også kan udløses af at gå med mundbind.

 

Derfor har jeg været meget opsat på at finde et mundbind, som:

 

1: Jeg kan trække vejret nogenlunde i

2: Er behageligt omkring ørerne (jeg har været øm bag ørerne af at gå med mundbind!)

3: Er genanvendeligt (for at passe på miljøet så vidt muligt)

 

Efter mange måneders tests og afprøvninger er vinderen af det bedste mundbind til træning disse fra Adidas! Uden sammenligning.

For på både komfort, pris, åndbarhed, holdbarhed vinder de her fra Adidas altså. De er i åndbart materiale og så behagelige, at jeg ind imellem glemmer, at jeg har dem på. Det er det eneste genanvendelig mundbund der er behageligt nok til, at det kan fungere som mundbind til træning. Og så kan det vaskes, så det kan bruges igen og igen. Meget bedre for pengepungen og miljøet end dyre brug-og-smid-væk engangsmundbind!

 

Mundbindet lever ikke op til medicinske standarder og er ikke godkendt som et værnemiddel. Men det kan hjælpe med at stoppe spredning af bakterier og virus gennem dråbesmitte.

 

De kommer i sæt af 3 for 129 kr. og fås i M/L til voksne og XS/S til børn og du finder dem her på Adidas’ hjemmeside.

 

mundbind til træning mundbind til træningmundbind til træning

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Et simpelt og effektivt trick der forebygger forkølelsessår