Kosttilskud Mod Forkølelsessår ⎮ Det er nemt at forebygge!

TIPS TIL EN SUND FERIE ⎮ Do’s & Don’ts

Jeg ser SÅ mange, der i disse dage går på de sociale medier og skriver noget i stil med: “Det er ferietid og så er alt tilladt!” #YOLO

Og jeg er vild med det! Gid flere mennesker levede deres liv sådan. Tænk hvor mange skønne oplevelser vi kunne nyde meget mere, hvis vi greb livet an på det måde.

Men mit problem med disse opslag er den lille parentes om, at så ved de også godt at de må tage straffen (i form af skuffelse efter en tur på vægten og dertilhørende skrap kost og træning) når de kommer hjem fra ferie.

 

Og åh hvor jeg kender den følelse! Det gør du sikkert også.

 

Hvor mange ferier har du været på, hvor det handler mere om at nyde alt det “usunde”, som er forbudt til hverdag, fremfor at det handler om at nyde tiden og hinanden?

 

Sådan behøver det heldigvis ikke at være, og i dag vil jeg give dig en lille liste over do’s & don’ts som du kan have i baghovedet på næste ferie:

 

 

Det er naturligvis ren inspiration. Hvis det du har gjort indtil nu ikke virker, så kunne det være at du var klar til at prøve med et nyt mindset hvor alt er tilladt – altid.

 

Husk, at du undr alle omstændigheder ikke kan gøre noget forkert, så længe du gør det der føles rigtigt for DIG! Hvis du er glad og trives, er alt godt.

 

P.s: Husk at du GRATIS kan tilmelde dig mit 5 dages kursus “Elsk Dig Selv Til Vægttab” lige her.
På kurset lærer jeg dig at bygge dit selvkærlige fundament, så du kan blive klar til at få den krop og det liv, du drømmer om!

 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Kosttilskud Mod Forkølelsessår ⎮ Det er nemt at forebygge!