Giv slip på tanken om tilladt vs. forbudt mad (og tab dig!)

HVAD JEG SPISER PÅ EN DAG I KARANTÆNE ⎮ Intuitiv spisning uden restriktioner!

Karantænen betyder at jeg bruger 20-22 timer i døgnet hjemme på min egen matrikel. Det er lidt af en kontrast til, at jeg ellers har brugt det mere af mit liv på at flyve rundt fra sted til sted med 180 i timen. De 117 Tupperware-beholdere i skabet er mine vidner!

Det gode ved at bruge så meget tid hjemme er, at jeg kan lave maden frisk når det er spisetid. Slut med sure madpakker!

Det mindre gode er, at jeg altid er lige ved siden at køleskabet… Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det var gået hvis jeg stadig overspiste! Heldigvis har jeg arbejdet intenst med at komme fri af overspisningen og selvom karantænen har vækket nogle gamle følelser og handlemønstre til live er det gået rigtig fint med at spise intuitivt…

Så hvad spiser jeg på sådan en dag i lockdown?

Det svinger ærlig talt ret meget hvad jeg spiser på en dag, men i dagens video får du et godt eksempel på hvordan en hel dag med intuitiv spisning KAN se ud.

Det fede ved intuitiv spisning er at jeg spiser efter min krops behov, så nogle dag spiser jeg mindre og andre dage mere. Jeg spiser kun når jeg mærker ægte sult (eller når nogen stiller lækre snacks frem til mig, not gonna lie)

Her under karantænen var jeg i begyndelsen i “fight or flight” mode og ekstremt stresset over situationen i de første mange uger. Min lyst til at overspise dukkede op igen, selvom jeg ikke har mærket til den i flere år. Det er en indlært forsvarsmekanisme hos mange af os at dulme vores følelser med mad når vi ikke ved hvordan vi ellers skal tackle dem.

Lysten til at starte en “diæt” og give mig selv restriktioner har været der, men jeg ved heldigvis bedre. I stedet har jeg giver mig selv lov til at spise 100% intuitivt, og i takt med at jeg har arbejdet mig igennem de mange lag af følelser der er blevet udløst af Corona-lockdown, er min spisning stilnet af og blevet helt normal igen. Uden regler og restriktioner. Det er faktisk en rigtig fed oplevelse at mærke at det arbejder med at lære andre også virker for mig selv. En positiv aha-oplevelse midt i denne kaotiske situation.

Der er altid noget at lære om os selv i enhver situation, bare vi er klar på at tune ind og lytte.

Se videoen for at lære præcis hvad jeg spiser i løbet af en dag i karantæne

Jeg håber at du med denne video kan se, at du ikke behøver at tælle kalorier eller undgå bestemte fødevarer for at holde en sund vægt, selvom du måske bevæger dig mindre end du plejer og er nervøs for om det sætter sig som en “Corona-krop” henover de næste uger og måneder.

Lyt til din krop, spis når du er sulten og stop når du er mæt. Så skal det nok gå det hele.

Husk at jeg hjælper med at få ro på tankerne om mad, hvis du har brug for det. Bare gå til min hjemmeside og udfyld en ansøgning, så tager vi en uforpligtende snak.

Mine kosttilskud

Multivitamin

D-vitamin (35 mikrogram) (immunforsvar)

Collagen (hud, hår og negle)

L-Lysine (mod forkølelsessår)

Mælkesyrebakterier (fordøjelse & immunforsvar)

Vitamin C brusetablet (immunforsvar)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Giv slip på tanken om tilladt vs. forbudt mad (og tab dig!)