Undgå overspisning & nyd dine favorit snacks med god samvittighed

Er du klar til bikini-sæsonen?

Reklame for Hunkemöller

Coronavirus-situationen og alle dens konsekvenser kan føles altoverskyggende lige nu. Bliver det overhovedet muligt at lægge planer for sommeren i år?

Jeg har snart været i karantæne i min lejlighed i 4 uger (her i Dubai skal vi søge om tilladelse for at gå ud og handle fornødenheder og ellers blive hjemme) og har derfor fuldstændig glemt, at det er forår nu. Jeg føler stadig, at det lige har været vinter, men når jeg ser på kalenderen er vi allerede i midten af april!

Jeg er slet ikke klar til at det er sommer lige om lidt! Jeg har brug for at genopleve marts. Den normale version, altså. Du ved, den der skønne overgangsperiode hvor vi virkelig kan begynde at glæde os til sommeren og hvor vi forventningsfuldt shopper badetøj til sommerferien.

Forventningens glæde er blevet ødelagt af Coronavirus i år. Det kommer vi vist ikke udenom. For selvom kalenderen siger midt april, så føles det lige nu som om sommeren er virkelig langt væk.

Jeg skulle have været i Danmark i maj til bryllup og derefter på roadtrip rundt i Europa (planen var et besøge England, Tyskland, Frankrig & Italien) men fordi mange af gæsterne (inkl. mig selv) bor i udlandet er brylluppet nu blevet udskudt til 2021. Og jeg tror under alle omstændigheder ikke lige vi har lyst til at tage på rundtur i Europa denne sommer.

Så for mit vedkommende ser det ud til at sommerplanerne er aflyst og at jeg bliver her i Dubai resten af året.

Forhåbentlig får verdens regeringer styr på situationen (de gør hvad de kan og lige nu er vi fx. i 100% hjemmekarantæne her i Dubai) så vi kan vende vi tilbage til mere normale tilstande snart.

Som minimum vil jeg gerne snart ud af karantænen så jeg kan hoppe i en bikini og ligge ved poolen :) Dét savner jeg!

Hvad er dine sommerplaner? Lad os drømme stort og håbe på det bedste!

Det hele bliver godt igen, og når den tid kommer er der ingen tid at spilde.
Lad os have bikinierne klar så vi kan få sol på stængerne og glemme alt om det kaos der herskede i starten af 2020.

Uanset om du får “karantænekrop” eller ej, så håber jeg, at du giver dig selv lov til at flashe nogle bare sommerben og få sol på kroppen i år! Livet er for kort til at vi går og gemmer kroppen væk i sommersolen, og især i år har vi fået en påmindelse om at livet et kort og at vi er priviligerede at have al den frihed og de muligheder vi har. Lov mig, at du vil nyde det, når vi forhåbentlig snart får den frihed tilbage!

Jeg er i hvert fald klar til at få en god spray tan og hoppe i en bikini når første chance byder sig!

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Undgå overspisning & nyd dine favorit snacks med god samvittighed