6 HJEMMETRÆNINGSPROGRAMMER TIL DIG

FLAD MAVE ⎮ HIIT HJEMMEPROGRAM UDEN UDSTYR

Vil du gerne have en flad mave?

Nu er du jo klikket ind på bloggen med denne overskrift så jeg antager, at selvfølgelig vil du gerne dét!

FEDT! Så er du nemlig landet det helt rigtige sted.

I dag får du fornøjelsen af at kæmpe dig igennem dette 13 min. HIIT hjemmeprogram til mavemusklerne sammen med mig!

Jeg er IKKE en kæmpe fan af mavetræning (jeg undgår det faktisk helst) men efter en afstemning på Instagram havde jeg intet andet valg, og jeg ved jo også, at mavetræning er noget mange af jer går op i og gerne vil have inspiration til.

Når jeg træner mave skal det helst være effektivt og hurtigt overstået, og til dét er dette 13 minutters HIIT program helt perfekt!

Programmet er lavet som “follow me” video, så du kan svede sammen med mig og lytte til mine tips og korrektioner undervejs. Det må næsten føles lidt ligesom overgangsalder, med de svedture :)

HIIT betyder “High Intensity Interval Training” og dækker over, at vi holder pulsen høj med effektive intervaller og korte pauser fra start til slut.

Sådan får du en flad mave

Hemmeligheden bag en flad mave er en lavere fedtprocent kombineret med stærke mavemuskler, og dette program hjælper dig med at opnå begge dele!

Husk at du selvfølgelig også skal spise rigtigt, hvis du gerne vil af med fedtet omkring mave og talje.

Man kan desværre ikke punktforbrænde med maveøvelser (gid man ku’, men ak nej) så du skal arbejde på at tabe fedt generelt over hele kroppen.

Det gøres selvfølgelig bedst med en fornuftig og balanceret tilgang til kosten. Lad være med at gå til ekstremer, men spis sundt og varieret og lidt mindre portioner end ellers. Begræns dit indtag af alkohol, få dine proteiner og fyld godt op med grøntsager. Øg mængden af grønt på din tallerken hvis du ikke føler dig mæt og tilfreds efter én portion, så er du godt på vej!

Niveauet i programmet er moderat til højt, men men jeg viser også nemmere versioner af alle øvelser, så både begyndere og øvede kan være med!

Intet udstyr nødvendigt, men en måtte er altid rar at ha’!

Har du forresten set dette indlæg med links til flere af mine gratis hjemmetræningsprogrammer?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

6 HJEMMETRÆNINGSPROGRAMMER TIL DIG