Unleash you inner superhero!

Update fra Dubai

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Så må det være tid til en update fra Dubai.
Jeg har brugt de sidste par uger på at være tilbage på arbejde for fuld styrke. Det var været en lang og stille sommer, men jeg skal da lige love for, at der er kommet gang i den igen nu hvor vinteren kommer snigende.

Udover arbejde forsøger jeg at få trænet lidt. I denne uge har det været ret minimalt, men det er da blevet til 1*yoga (hvor jeg opdagede at jeg nu næsten kan gå i split – wehu!), 1*overkrop & 2*booty pump. Hver dag har jeg også gået mindst 30 minutter for at nå mit daglige mål i Dubai Fitness Challenge. En udfordring Sheikh Hamdan har givet alle i Dubai om at være aktive mindst 30 minutter om dagen de næste 30 dage. Som fitnessprofessionel i Dubai føler jeg mig lidt forpligtet til at deltage og gennemføre udfordringen, så jeg er et godt eksempel for mine klienter og alle andre. Regionen har brug for at vågne op, da vi lige nu kæmper mod en epidemi af livsstilssygdomme.

22752090_10155057986054632_844705911_n 22781970_10155057986084632_1385119715_n 22811328_10155057986064632_1050333263_n

For at opsumere så er Dubai fantastisk som altid og jeg nyder hver dag – især nu hvor vejret bliver mildere og man kan være udenfor igen.

I morgen forlader jeg dog ørkenen for en stund, for at opleve Indien for første gang. Jeg flyver til Delhi fredag morgen, og er forberedt på lidt af et kulturchok. Har hørt mange forskellige meningr om den by. Men jeg skal mødes med min veninde dér, og lørdag morgen tager vi så til Acra for at opleve Taj Mahal i solopgangen. Dét glæder jeg mig til! Søndag after flyver jeg retur til Dubai igen, forhåbentlig uden at have oplevet noget slemt (insh’allah som vi siger her) og med en masse nye oplevelser i bagagen. Og så kan jeg tjekke Indien af på min bucket list ;)

Jeg glæder mig også til at spise den indiske mad, men medbringer nok et par sikre snacks i form af Bodylabs nye Superior High Protein Bar med Oh-My-Cookies (som forresten stadig er at finde til intropris af blot 159 kr. for en kasse med 12 stk.)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Unleash you inner superhero!