Morgenmad på få minutter: Overnight oats! (med ekstra protein)

24 DAGES MINIDIÆT // Hvordan er det gået?

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

I aften lander mine veninder fra Danmark, og derfor er det også tid til at gøre status på min 24 dages minidiæt.
Jeg kørte kosten lidt mere strikst i starten, men undervejs blev jeg lidt mere loose. Havde dog fuld opmærksomhed på ikke at overspise og at være bevidst om hvad jeg spiste,, og jeg har prøvet at få en god mængde protein, frugt og grønt hver dag.

Desværre skete der i slutningen af denne uge noget der rystede mig meget, og som har krævet meget af min opmærksomhed, især følelsesmæssigt. Det har gjort at jeg den sidste uge slet ikke havde lyst til at træne. I stedet har jeg lavet 1-1,5 times yoga hver dag samt haft to helt lette styrkepas i denne uge. Yoga hjælper helt fantastisk på mit tankemylder og er et godt værktøj for mig. I stedet for at trøste/stressspise som jeg måske tidligere ville gøre, hjælper yoga mig med at lukke ned for de negative tanker og fokusere på hvad jeg kan gøre for at komme videre og tage kontrollen tilbage. Det giver en enorm følelse af styrke.

Jeg er gået fra 87,25 kilo til 83,6 kilo på de 24 dage. I alt 3,65 kg. vægttab. Halvvejs til målet om at komme under 80 kilo, så selvom jeg ikke er i mål så er det heller ikke helt galt synes jeg.

Jeg kan ærlig talt ikke se forskel på mine før/efter billeder, men synes heller ikke der var noget galt med før-billedet, så det gør mig ikke så meget.

Her tid formiddag trænede jeg mave og bagskulder i Fitness HQ og nu vil jeg klare nogle praktiske ting inden mine sidste klienter. Jeg slutter torsdagen af med en times hatha yoga og efter midnat kører jeg til lufthavnen og henter mine to dejlige veninder. Glæder mig virkelig til en hel uge sammen med dem! <3

img_0974
Før (11/9) – 87,25 kg.

img_1508
Efter (5/10) – 83,6 kg.

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Morgenmad på få minutter: Overnight oats! (med ekstra protein)