Dagens træning / Fasted cardio & upper body pump

New in fra Dolce & Gabbana / Yndlings Restauranter i Dubai

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Indlægget indeholder reklame i form af sponsorerede produkter

Jeg har længe været på jagt efter et par nye solbriller. Solbriller er altid svære, fordi det er et item jeg går med hver eneste dag. Og jeg er typen der helst går med de samme solbriller dagligt i lange perioder, indtil jeg får lyst til at skifte. Så jeg foretrækker noget der er lidt basic, men samtidig havde jeg ikke lyst til at spendere på et par i samme stil som dem jeg allerede har.

Jeg er typen der skal prøve ting mange mange gange inden jeg investerer i dem. Og jeg har gået siden maj og overvejet, hvilken model jeg skulle starte med. Jeg har haft kig på to forskellige modeller. De her fra Dolce & Gabbana og disse fra Gucci.

Valget faldt på modellen fra Dolce & Gabbana som findes til en rigtig god pris hos Smartbuyglasses.

img_6240

Solbrillerne skulle selvfølgelig luftes, og det blev de til frokost hos Eggspectation som ligger i JBR i Dubai Marina.
Det er et super lækkert og prisvenligt sted lige ud til stranden, hvor jeg især ynder at komme forbi til morgenmad, men det fungerer også ganske fint til frokost.

Jeg bestilte “Benedict with Benefits” som er frisk frugt, let ristet multigrain brød, skiver af tomat og brie, 2 pocherede æg og pesto. Jeg valgte at få pestoen on the side og beatilte dertil en side af avocado, da jeg virkelig cravede det. Og så selvfølgelig en low fat cappuccino. Kaffe var en absolut nødvendighed, da jeg havde haft klienter siden kl 6 om morgenen.

img_6275 img_6286

Efter frokost havde jeg en masse ærinder, blandt andet en lang køretur til den anden ende af byen hvor en flink dansk fyr havde tilbudt mig en gratis kasse fuld af danske krimier og romaner. Noget af det fantastiske med expat-livet er, at man som danskere holder virkelig godt sammen og kan dele ting som disse med hinanden. Jeg købte også et par bøger med fra Danmark da jeg var på besøg i juni, så nu har jeg i hvert fald rigeligt med læsestof til den næste tid :)

pierchic2
pierchic1

Om aftenen var jeg blevet inviteret til middag på Pierchic, som er en elegant seafood restaurant beliggende for enden af en pier ud for Madinat Jumeirah komplekset.

Det var desværre mørkt da jeg ankom, så mine billeder var ikke meget værd, men fra vores bord havde vi direkte udsigt til kystlinien langs Jumeirah Beach og smukke Burj al Arab. Vi sad faktisk lige her ved vinduet og nød en fantastisk middag, vin og den dejlige udsigt.

Går turen fordi Dubai er Pierchic en af de restauranter jeg kan kan anbefale at man besøger, hvis man ønsker en luksuriøs og lækker oplevelse.

Mine andre Dubaifavoritter må være:

Morgenmad:

  1. Atmosphere på 123. etage i Burj Khalifa
  2. Lørdagsbrunch hos La Cantine la Faubourg i Jumeirah Emirates Tower.

Middag:

  1. Coya i Four Seasons Jumeirah 
  2. Nusr’et (her kan du være heldig at møde selveste Saltbae) i Four Seasons Jumeirah
  3. Zuma i DIFC.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning / Fasted cardio & upper body pump