BEACH YOGA / ALTERNATIV MORGENMAD

MORGENKAFFE PÅ ALTANEN

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Det er både dejligt og hårdt at være tilbage i Dubai. Stedet er endelig begyndt at føles som mit hjem, men det er stadig langt fra alle dem jeg elsker og holder af.
Jeg har nu boet her i 1 år og i den periode har jeg været hjemme i Danmark 3 gange, og hver gang har det været lettere at vende tilbage og min hjemve har været mindre. Men den lurer altså stadig lidt. Måske ekstra meget denne gang, fordi jeg ikke regner med at komme hjem igen før til jul. Og der er altså længe til, føler jeg!

Dagene her i den første uge er gået super hurtigt. Vi har ansat en ny dansk pige i Revolution Fitness, og hun bor hos mig i denne måned, indtil hun får sit eget sted 1. august. Så jeg har heldigvis hyggeligt selskab, og det gør overgangen lidt lettere :) Dagene er mest gået med træning og praktiske ting, blandt andet kørte jeg i går til Abu Dhabi for at mødes med min udlejer, så min lejekontrakt for næste år kunne blive underskrevet i tide. Det var lidt i sidste øjeblik da min nuværende kontrakt udløber på fredag! Men nu er der styr på dét :)

Som altid har jeg siden jeg kom hjem været lidt småsyg og helt vildt træt.

Denne søndag formiddag er derfor startet super sløvt med kaffe på altanen, mails og nu et lille blogindlæg. Senere har jeg tre klienter og jeg glæder mig især til den sidste, hvor vi skal køre en 1-on-1 begynder yogatime.

img_5469
img_5468
Ur: “Classic Petite Melrose” sponsoreret af Daniel Wellington

Brug min rabatkode “AMANDALOUISE” for at få 15% rabat på www.danielwellington.com indtil 15. juli 2017!

navnetraek_sort

1 comment

  • Der ser så spændende ud, alt det du oplever, noget mere spændende end min trivielle hverdag med gymnasie, anoreksi og sure sokker.
    Skulle det alligevel have lidt interesse, må du hjertens gerne kigge lidt med alligevel. Jeg håber vi ses hos mig ;-)
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

BEACH YOGA / ALTERNATIV MORGENMAD