Interview: Keep working on yourself and demand to be treated with respect

FORMSTATUS / VEGETAR?

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter.

Jeg har trænet hver dag siden jeg kom hjem til Dubai, og i dag følte jeg mig endelig modig nok til at gå på vægten. 86,4 kilo sagde den. Jeg var glad for, at den stort set ikek er steget i den periode jeg har forsøgt mig med intuitiv spisning. Jeg vejede mig ikke inden jeg startede, men den lå også heromkring sidst jeg vejede mig for efterhånden flere måneder siden. Det var også rart at mærke, at det ikke rørte mig så meget at den var “høj”. Jo, på et eller andet tidspunkt håber jeg at smide nogle kilo igen, men jeg følte mig ikke tyk og oppustet som jeg ellers tidligere har gjort når vægten kom herop.

fullsizerender-11 img_5399

Ang. kosten, så holder jeg fast i min intuitive tilgang. Jeg talte med min mor om det da jeg var hjemme i Danmark, og som hun så fint sagde, så er restriktion nok ikke løsningen for mig. Jeg skal nok bare lære at spise lidt mindre portioner. Og hun har jo ret! Jeg synes faktisk også, at det kommer mere og mere naturligt at jeg har lyst til at stoppe med at spise, når jeg mærker mæthed. Det er stadig ikke noget jeg føler at jeg mestrer, men jeg er kommet langt på disse få måneder.

Jeg har ikke haft det store behov for at vende tilbage til min almindelige dagligdags kødspisning endnu. Jeg har nydt sushi et par gange og også spist hjemmelavede tortillas med oksekød og grønt, fordi det blev serveret for mig. Men når jeg selv køber ind og laver mad, er det overvejende platebaseret for tiden, selvom jeg også inkluderer æg, mælk og mælkeprodukter. Mine oplevelser på Ashram’et har helt sikkert sendt mig ind i en process af selvudvikling og læring, og lige nu foretrækker jeg i hvert fald vegetariske proteinkilder.

I morgen skal jeg dog ud og spise burger og milkshakes med en ven, og det er vigtigt for mig at holde fast i at jeg ikke skal ind i en ny form for restriktion af min kost. Hvis jeg ender med at foretrække at spise komplet plantebaseret af lyst er det helt fint, men begynder jeg pludselig at crave kød igen, så er det også helt fint og ikke noget jeg vil undertrykke. Ligesom jeg ikke vil sige nej til en burger sammen med venner og veninder, ind imellem.

I dag spiste jeg en broccoli-pandekage og drak 500 ml. kokosvand til morgenmad.

Frokosten var en proteinbagel fra Bodylab (reklamelink) med smør og ost, samt 2 skiver frisk ananas.

Mellemmåltid var en smoothie bestående af: 1 banan, 200 g. frossen broccoli, 200 ml. minimælk, 20 g. Whey 100 Vanilla Milkshake (reklamelink), 1 tsk kanel, 3 dadler uden sten, 1 scoop Bodylab Greens (reklamelink) og 1 tsk. Bodylab Omega 3 Liquid (reklamelink).

Til aften blev det til revet grønne linser, brune ris, hvidkål, gulerod og rødløg stegt i Bodylabs Coconut Oil spray (reklamelink)
Eneste krydderi jeg brugte et drys pink himalayan salt.

Serviceinfo: Hvis i ønsker at prøve nogle af de produkter jeg benytter så er der FRI FRAGT hos Bodylab indtil i morgen (fredag d. 7/7) kl 14! 

img_6031

Meget meget simpelt, men også rigtig lækkert. Min appetit har været meget lille de sidste par dage, men her til aften har jeg endelig følt mig lidt sulten igen. Så det var rart at kunne tygge sig igennem nogle grøntsager uden at føle sig overmæt efter et par mundfulde.

navnetraek_sort
   

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

Interview: Keep working on yourself and demand to be treated with respect