FORMSTATUS / VEGETAR?

BEACH YOGA / ALTERNATIV MORGENMAD

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Jeg startede min fredag morgen med yoga på stranden sammen med en veninde. Vi startede omkring kl. 8, men næste gang er vi nødt til at køre tidligere afsted for det var næsten allerede lidt for varmt. Udover varmen (og sand alle steder) så var yoga på stranden et kæmpe hit. Tror bestemt ikke det er sidste gang!

img_5429 img_5432 img_5433

Efter yoga havde jeg en enkelt klient, og så kørte jeg hurtigt hjem for at skifte tøj. Havde nemlig en frokost/morgenmadsaftale på et sted kaldet Black Tap Craft Burgers and Shakes. Jeg ved ikke hvorfor, men Dubai er proppet med vilde burgersteder, og af den årsag var jeg simpelthen ikke nået til Black Tap endnu. Det var helt sikkert en fejl for hold-nu-op det var lækkert! Specielt deres sweet potato fries & kæmpe shakes var over the top, men burgeren i sig selv var også rigtig god og det havde rigtig mange forskellige at vælge imellem, alle med forskellige typer bøf og indhold.

img_5421
img_5422

Resten af dagen har jeg planer om at ligge på langs og lave så lidt som muligt. Jeg vil læse i min bog (lige nu er jeg i gang med “Selfies” af Jussi Adler-Olsen) og senere vil jeg måske nuppe en lur. Det kan godt være jeg får lyst til at smutte ned og forbrænde lidt kalorier i træningscenteret inden afensmaden, men jeg gør det kun hvis det kribler i kroppen for at komme afsted. Jeg har trænet hver dag siden jeg kom hjem til Dubai (4 dage i træk) og det er jeg egentlig rigtig godt tilfreds med.

Ha’ en dejlig dag! <3

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

FORMSTATUS / VEGETAR?