TRÆNINGSPROGRAM / UGE 23

PYRAMIDE TRÆNING / BCAA TABS / WIRELESS EARBUDS

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Indlægget indeholder reklame i form af sponsorerede produkter.

Jeg havde et lidt stramt program i dag, da jeg både ville til frisøren, træne og til et blogevent her til aften. Ja, det er hårdt at holde ferie!

Jeg endte selvfølgelig med at stå alt for sent op, så havde kun 30 minutter til at nå træningen. Lidt irriterende, men på den anden side, efterhånden er jeg jo vant til at klare mine træninger på rekordtid!

Jeg poppede en af de nye BCAA tabs fra Bodylab i en flaske vand, tog mine nye trådløse høretelefoner fra Jabra i ørerne, og smuttede op i træningscenteret.
Jeg er ved at prøvesmage de nye tabs og i dag nåede jeg til Orange/Pineapple. Den ligner tis når den er i flasken, men smagen er genial. Jeg er ellers normalt ikke til ting med kunstig appelsinsmag, men denne er lækker! :)

img_4745 img_4748

Dagens workout:

Cykel intervaller:
5 x 2 min let (lvl. 10-12) + 1 min hårdt (lvl. 12-14)

Pyramide superset:
Standing DB shoulder press
DB bent over row

Reps: 15-12-10-8-6-4-4-6-8-10-12-15

Jeg starter på en let vægt (i mit tilfælde 2 kg.) og laver 15 gentagelser af hhv. shoulder press & bent over rows.
Derefter går jeg op i vægt (4 kg.) og laver 12 gentagelser. Så 6 kg. og 10 gentagelser osv. indtil jeg rammer 12 kg. og 4 gentagelser.
Derefter bevæger jeg mig nedad igen, indtil jeg er tilbage på 2 kg x 15 reps.

Jeg kørte ikke super tungt i dag, men til gengæld holdt jeg ingen pauser mellem mine sæt.
Jeg havde kun 10-15 minutter til min styrketræning og ville gerne nå både ryg og skulder, og derfor valgte jeg at køre det på denne måde. Når man kører uden pause optimeres fedtforbrændingen under træning og musklernes udholdenhed forbedres.

Man kunne sagtens vælge at køre lidt tungere og holde 30-90 sek. pause mellem sine sæt (længere pause ved højere reps/færre kilo) og dermed få lidt mere af et styrkeaspekt ind over programmet.

Under hele træningen havde jeg mine nye trådløse høretelefoner fra Jabra i ørerne. Jeg er ved at teste dem, og har tidligere kun prøvet dem når jeg cykler, hvilket de er helt geniale til når der ikke er nogen ledning der kan komme i vejen, overhovedet.

img_4763img_4695 img_4735

Det er nærmest bare som at have et par ørepropper at på. De sidder godt fast i øret og har en god lyd, synes jeg. 3 timers batterilevetid, vandtætte ned til 1 meter og naturligvis Bluetooth kompatible med iPhone og Android.

De kommer med et fint lille ladeetui som man kan transportere dem i og som kan lade dem fuldt op, op til to gange yderligere. Så totalt 9 timers batterilevetid på én opladning. Super smart!

Har nu brugt dem i alt 3 gange og elsker dem allerede. Det er indtil videre de bedste høretelefoner jeg nogensinde har haft og jeg kan varmt anbefale dem!
De forhandles blandt andet hos Coolshop hvor i også kan læse yderligere produktinformation. Vejl. udsalgspris er 1.999 kr.

navnetraek_sort

2 comments

 • Emma

  Hej :)
  Jeg vil gerne vide lidt mere BCAA+, jeg har ikke rigtig styr på det, hvor meget skal man ha om dagen ?? Og hvad gør de godt for?? Altså ved godt at de selvfølgelig gør noget godt for kroppen men hvad helt præcis? Og skal man kun man kun ha det de dage man træner? Håber du har tid til at svare.
  Vil også lige sige at jeg elsker at følge med på din blog, jeg synes du er super sej.
  Og takket være dig overvejer jeg rigtig meget at tage uddannelsen som personlig træner og så flytte til et varmt land og arbejde hvis det er muligt😊
  Mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej Emma

   Du kan læse lidt mere om BCAA som kosttilskud i eksempelvis dette blogindlæg: http://amandalouise.dk/2012/07/bcaa/

   Jeg er glad for at du elsker at læse med på bloggen og kan kun anbefale at tage en PT uddannelse og rejse ud i verden! :)

   Mvh. Amnda

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

TRÆNINGSPROGRAM / UGE 23