SIDSTE DAG I DANMARK / JEG ER LIDT NERVØS

POSTCARD FROM MIAMI

img_5042

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Turen til Miami gik nogenlunde problemfrit, og så alligevel ikke. Vi var næsten halvanden time forsinkede pga. en fejl på flyet – vel og mærke var det halvanden times forsinkelse efter vi havde boardet. Lidt træls at sidde halvandet time ekstra i flyet, inden en 10-timers flyvetur.

Men vi kom afsted, der var gode film ombord og jeg fik også en god, lang lur.

Da vi landede og jeg tændte min telefon igen, valgte den at fryse og blive ubrugelig efter 30 sekunder.

Så dér stod jeg. Alene i Miami lufthavn, uden telefon. Heldigvis havde jeg skrevet hotellets adresse ned på de der papirer man skal udfylde i flyet, så jeg kunne fortælle taxa-chaufføren hvor jeg skulle hen.

Jeg havde en ekstra-telefon med og min plan var at få liv i den når jeg ankom til hotellet. Men da jeg nåede frem gik det op for mig at jeg ikke havde en US adapter med, så jeg kunne ikke lade den op! Så jeg måtte vove mig ud i byen – uden telefon og GPS – for at finde en butik der forhandlede adaptere. Til alt held havde jeg booket et hotel ret tæt på det jeg boede på da jeg var her i september sidste år, så det lykkedes mig at finde butikken OG komme hjem igen.

Så kunne jeg endelig lade ekstra-telefonen op, ringe hjem og få hjælp til at få liv i min rigtige telefon igen. Jesus Christ for et cirkus!

Men alt endte godt :)

Jeg gik i seng kl 20 lokal tid og tvang mig selv til først at stå op 5:30. Jeg spiste lidt morgenmad (frugt, yoghurt og nødder) og gik en laaaang tur rundt i byen. Jeg skal være på yoga-stedet i dag kl 17 lokal tid, så jeg har haft en hel dag til at hygge mig i byen.

Jeg bor på Hotel18 i South Beach, Miami Beach. Et rigtig fint sted til prisen, i en veludstyret hotel-lejlighed med en fantastisk placering tæt på både stranden, Collins Avenue og Lincoln Road.

Jeg startede morgenen med en lang gåtur langs stranden og et kort stop hos Starbucks hvor jeg fik mig en Iced Americano.

img_5044

Da butikkerne begyndte at åbne gik jeg til Lincoln Road Mall hvor jeg fordrev tiden med shopping, indtil jeg smuttede tilbage til hotellet for at få et bad inden udcheckning.

Nu er jeg tilbage på Lincoln Road Mall hvor jeg har søgt ly for regnen (det regner on/off som altid i Miami) på Books & Books café, som er et lille, men hyggeligt sted der serverer super lækker mad. Det minder faktisk rigtig meget om min elskede HEAT Café i Dubai.

img_5040

Når regnen stopper har jeg et par timer tilbage til mere shopping og hygge, inden jeg hopper Iben taxa og sætter kursen mod Yogi Hari’s Ashram i Miramar.

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

SIDSTE DAG I DANMARK / JEG ER LIDT NERVØS