GØR DIN INSTA FEED "BODY POSITIVE"

KOSTTILSKUD / MINE DUBAI FAVORITTER

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Indlægget indeholder reklame i form af sponsorerede produkter og reklamelinks.

1

Jeg har været ambassadør for Bodylab i et par år efterhånden, og udover at jeg anbefaler dem til mine online klienter, så bruger jeg også selv deres produkter. Ja, selvom jeg er flyttet 6000 km. væk, er Bodylabs kosttilskud stadig dem jeg foretrækker!

Jeg føler mig tryg ved produkterne fordi jeg ved, at de indeholder det der står på indholdfortegnelsen samt at de er produceret under ordentlige forhold.
Der har gennem tiderne været så mange sager med kosttilskudsfirmaer der ikke havde helt rent proteinpulver i posen, så det er noget jeg sætter stor pris på!
Da jeg først flyttede til Dubai og kun havde en kuffert med 30 kilo med mig, havde jeg ikke prioriteret plads til kosttilskud og jeg måtte købe de vigtigste ting i en tilfældig kosttilskudsbutik i Dubai. Jeg fik produkterne anbefalet af personalet med… Nej. Smagen var langt fra hvad jeg var vant til! Bodylabs produkter smager nemlig bare helt fantastisk. Og jeg planlæggerne gerne mine bestillinger med turene hjem til Danmark, så jeg kan tage et par måneders forbrug med hjem til ørkenen :)

Denne gang har jeg bestilt alle mine favoritter, plus et par nyheder.

Nyhederne er de nye BCAA+ tabs, som jeg har bestilt i stedet for almindeligt BCAA i pulverform.
Læs mere om BCAA som kosttilskud i dette blogindlæg.

Derudover har jeg bestilt 3 kilo af mit favoritproteinpulver Whey 100 Vanilla Milkshake som jeg blander i min morgensmoothie sammen med spinat, banan, mælk og 1 tsk. flydende Omega 3. Andre gange bruger jeg chiafrø eller peanut butter i stedet, og det er rart at have alle tingene på lager.

Jeg har også bestilt 3 stk. Coconut Spray Oil som jeg bruger som fedtstof på panden ved stegning af kylling, pandekager (opskrift) eller grøntsager.

Hver morgen tager jeg Bodymin, Vitamin D & Vitamin C.
Hver aften tager jeg ZMA.

Til træning på de lidt hårde dage er jeg glad for at bruge Pre Workout.

Sidst men ikke mindst er jeg lykkelig for Hydro Tabs, som jeg altid sørger for at bestille en masse af! Det er et af mine vigtigste tilskud som jeg drikker nærmest dagligt her om sommeren hvor temperaturen ind imellem siger sig over 50 grader.

Nu krydser jeg bare fingre for at jeg kan få plads til det hele i kufferten (uden at skulle betale overvægt!) når jeg rejser hjem til sandkassen i starten af juli…

43  52

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

GØR DIN INSTA FEED "BODY POSITIVE"