PYRAMIDE TRÆNING / BCAA TABS / WIRELESS EARBUDS

GØR DIN INSTA FEED “BODY POSITIVE”

img_4671

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Personligt tilføjer og sletter jeg tit dem jeg følger på Instagram, så min feed altid passer til der hvor jeg er og hvad jeg har lyst til at “blive udsat for”.

Jeg ved nemlig hvor let man bliver påvirket af sine sociale medier, og hører ind imellem om folk der simpelthen får det dårligt med sig selv og føler sig utilstrækkelige, fordi de kun følger “perfekte” personer på sociale medier. Jeg bliver så ked af det når jeg hører om den slags. Til forskel fra før SoMe-bølgen, dengang da andre mennesker bestemte hvad vi skulle udsættes for gennem annoncer og reklamer, har vi jo nu selv magten til at designe vores feed.

Vi administrerer helt selv hvad og hvem vi følger, og dermed kan vi selv bestemme hvad vi vil udsættes for når vi åbner vores Insta eller andre SoMe.
Derfor er der ingen grund til at acceptere at vi føler os utilstrækkelige når vi kigger vores feed igennem – tvært imod, faktisk. Vi skal bare lære at bruge de sociale medier rigtigt!

Det kan måske være svært at vide hvor man skal starte hvis man lige nu kun følger fitnessatleter, kendisser og perfekte bolig-profiler.
Derfor vil jeg dele nogle af mine favoritter med jer til inspiration. Jeg har udvalgt 5 af mine yndlingsprofiler. De er meget forskellige, men har det til fælles, at de alle promoverer et positivt syn på kroppen og det den kan – uanset hvilken krop man har!

Det er 5 profiler der altid bidrager til at gøre mig i godt humør når de popper op i mit feed. Måske nogle af dem også skal have en plads i jeres?

1: Bodyposipanda

En af mine absolutte yndlingsprofiler. Megan’s opslag giver mig altid en god følelse, når de opslag popper op i mit feed.
Hun har tidligere haft anoreksi og været ekstremt kropsbevidst. Nu har hun taget lidt på, farvet håret i regnbue-pasteller og poster masser af bikini-billeder.
Hun er fantastisk og deler også tit andre “body positve” profiler som er spændende at følge.

Hvis du vil være bedre til at leve livet uden at fokusere på six-packs og gulerødder, så er hun helt bestemt et “Follow” værd.

fullsizerender-7

2: Alexandriatothemax

Alexandria følger jeg både på Insta og på hendes Youtube kanal. Hun er en gudesmuk spige fra Illinois der bor i NYC og arbejder som model. Hun er noget af de sødeste og så langt nede på jorden, at man kun kan elske hende. Hun er selvfølgelig stadig sammen med sin high-school kæreste, og kan anbefale de videoer hvor han også er med. De er så søde! :)

Hun har selvfølgelig en klassisk model-krop men er rigtig god til at understrege at vi alle har forskellige kropstyper og at det ikke er dét der definerer hvad vi er værd som mennesker. Jeg bliver altid i godt humør af hendes opslag og Youtube-videoer.

fullsizerender-8

3: Annawarringtondk

Anna er den eneste danske profil på min liste. Og det er måske lidt snyd, da hun også er min veninde (og faktisk engang i tidernes morgen min PT-klient!)
Lige fra første gang jeg mødte Anna har jeg vidst at hun var noget særligt, og det udstråler hun også på sine sociale medier.

Anna er født med dårlige hofter og har kroniske smerter, men på trods af det er hendes feed altid fyldt med træning, politik og oplæg til debatter om kropsidealer, sundhed og meget andet. Hun har lige boet 1/2 år i New York hvor hun arbejdede for UN Women. Kort sagt er hun mega sej og definitionen af girl power!

Hun blogger også på www.annawarrington.dk

fullsizerender-6

4: Felicityhayward

Felicity er en kendt plus-size model og grundlægger af en organisation der arbejder for at vi skal være bedre til at elske os selv som vi er.
Jeg lyttede engang til et podcast som hun medvirkede i, og siden har jeg elsket hende.
Jeg følger hende fordi hun ser fantastisk ud og jeg er vild med at have en plus-size skønhed som hende i mit feed.

fullsizerender-5

5: Nubian___

Sidste kvinde på min liste. Jeg er vild med folk der siger tingene som de er, og det er Nubian___ virkelig god til.

Hendes caption siger det meget godt:
“You not fat. You thick.”
No, I’m fat. It’s ok babe.

Der er må meget ærlighed på hendes profil og det er enormt inspirerende.
Særligt hendes captions er værd at læse og tage ind.
Hun minder mig om at det er okay ikke altid er være positiv og have styr på det hele. Og det er fanme en dejlig reminder ind imellem.

img_4727

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

PYRAMIDE TRÆNING / BCAA TABS / WIRELESS EARBUDS