PERSONLIG TRÆNER I DUBAI / BODYLAB AMBASSADØR

DENMARK I’M HOME / BACHELORETTE PARTY

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

img_4716

I fredags fløj jeg i al hemmelighed fra Dubai til Danmark for at overraske min veninde med surprise polterabend om lørdagen!

Vi holdt en lidt utraditionel polter og startede om eftermiddagen med at overraske hende på PS Bar hvor vi veninder sad klar med hendes yndlings-drink (Passion Sangria)

Fra PS Bar gik vi over til naboen – Madklubben. Her fik vi store bøffer, fries, bearnaise & vino. Jeg elsker stemningen på Madklubben og vi havde nogle hyggelige timer med dejlig mad og kunne næsten trille videre…

Normalt drikker jeg jo ikke, men i går havde jeg bare lyst, så jeg nød både et par drinks og to glas vin.

Efter Madklubben kørte vi vores veninde hjem. Vi havde været i lejligheden tidligere og pyntet op og sørget for lækre snacks. Jeg havde blandt andet haft kanelsnegle med fra Cinnabon i Dubai!

Vi tog masser af dyner og puder ind i stuen og holdt pyjamasparty med filmaften & sleep over. Da vi købte snacks havde vi nok ikke lige tænkt over hvor meget mad vi ville få på Madklubben, så der manglede i hvert fald ikke noget ;)

Her til morgen lavede vi lækker morgenmad med rundstykker, flere Cinnabons, kaffe og mere hygge.

Målet var at overraske min veninde og give hende en rigtig hyggelig dag og aften, og jeg tror vist godt vi kan sige: Mission accomplished!

img_4718 img_4719 img_4720 img_4725 img_4728 img_4729

Nu vil jeg nyde min ferie i Danmark indtil jeg flyver videre til Miami d. 15. juni. Der skal jeg tage min yogainstruktør uddannelse hos Yogi Hari :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONLIG TRÆNER I DUBAI / BODYLAB AMBASSADØR