EN DAG PÅ KONTORET / TIRSDAGSTRÆNING

VLOG 2 / COFFE TALK OM INTUITIV SPISNING / IN A “FUNK”

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

vlog21

Så er det blevet søndag aften, og tid til at offentliggøre min seneste Vlog! I tog så godt imod den første, at jeg havde modet på at lave en til :)
Denne gang er det en coffee talk om mine personlige erfaringer med intuitiv spisning, og lidt om hvorfor jeg føler, at det er det rigtige for mig lige nu.

Derudover kommer jeg også med mine 7 bedste tips til at spise mere intuitivt. Det er nogle tips jeg selv bruger og prøver at indarbejde i min hverdag, og selvom det langt fra rigtigt er vaner endnu, så er det nogle tips der i hvert fald har hjulpet mig med at komme på rette vej :)

Jeg er dog netop nu i en lidt dårlig periode igen, og det gør intuitiv spisning ekstra svært for mig. Hvis jeg ikke har et mål og jeg føler mig lidt nede, så er jeg en rigtig trøstespiser… Og her er jeg rigtig god til bare at “checke ud” og spise spise spise. Også efter at jeg allerede føler mig mæt. Jeg arbejder med det og i mange tilfælde lykkes det mig også at lytte til kroppen, men ja… Det er ikke lige altid, på de dage…

Jeg føler mig ikke deprimeret som sådan, men er trist og træt. I en “funk”. På de dage hvor jeg har en masse arbejde er det fint, men på mine fridage, hvor jeg burde lade op og nyde mine fritidsinteresser, er jeg helt nede og vil helst bare bruge dagene alene i sengen med min dyne og en bog.

Jeg håber snart at det vender.

Jeg gør hvad jeg kan for det, og prøver at få mit aktivitetsniveau op igen. Jeg har ikke heeeelt fulgt mit træningsprogram for ugen, men er kommet afsted og har fået trænet i mindst 30 minutter hver dag, med undtagelse af onsdag.

Derudover er min lyst til Kinderchokolade, bland-selv slik og cookies heldigvis faldende, og jeg prøver i stedet at spise mere frugt, yoghurt og mørk chokolade som stadig er nemme, lækre snacks men også noget der giver kroppen lidt mere at arbejde med. Jeg ved at min kost og træning ikke er årsagen til at jeg føler mig trist og træt for tiden, men jeg ved også at det kan være nøglen til at få mit gode humør tilbage :)

editimg_3338

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

3 comments

  • Sofie

    Jeg er vild med dine vlogs! Fortsæt endelig. Virkelig lærerigt omkring intuitivt spisning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Tusind tak for du deler dine tips og dine erfaringer og oplevelser med intuitiv spisning! Jegt sidder selv i en situation hvor jeg skal prøve at finde min egen opskrift på hvad sundhed er for mig – og netop skulle af med en masse restriktioner når det kommer til mad! Din video giver mig et håb for det kan lykkes – og det gør at jeg ikke føler, at jeg er helt alene om at kæmpe lidt med at finde min vej! Så af hjertet tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

EN DAG PÅ KONTORET / TIRSDAGSTRÆNING