MIAMI BEACH VIBES / DRØMMER MIG TILBAGE

VLOG 1 / MIN FØRSTE VLOG! / KOM MED PÅ JOB I DUBAI!

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

img_4378

Så skete det… Efter næsten 5 år som almindelig blogger er jeg trådt ind i video-blogging land.
Ærligt, så er jeg mest til at kommunikere på skrift. Jeg foretrækker også SMS’er over opkald. Så det har taget mig reeeet lang tid at få lyst til at vlogge. Men der er bare så mange ting der er næsten umulige at formidle på skrift, og jeg vil så gerne vise jer de ting jeg oplever, så nu tog jeg mig sammen.

Det er min plan at komme med en ugentlig Vlog som jeg vil uploade hver søndag.
Derfor, hvis du ikke allerede har gjort det, så synes jeg du skal gå ind på min YouTube kanal og subscribe, så du aldrig går glip af mine Vlogs! :)

Jeg tager også meget gerne imod forslag til fremtidige emner. Send mig en mail eller efterlad en kommentar med hvad du gerne vil se og høre mere om – så lover jeg at tage det med!

Det er næsten lidt skræmmende at optage sig selv på film. Al begyndelse er svær, og det her vlogging er nyt for mig. Husk at de færreste er født med en super “on-screen presence” så jeg håber i vil være søde ved mig og tage godt imod min aller-første Vlog! (og jeg LOVER at øve mig i ikke at sige “øhm” hele tiden fremover!)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

MIAMI BEACH VIBES / DRØMMER MIG TILBAGE