Så kom den! E-mailen jeg har ventet på

Ugens Foodprep & Intuitiv Spisning

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Endelig blev det fredag! Efter 12 timers søvn har jeg følt mig som et rigtigt menneske igen, og jeg har både været til træning, foodpreppet og redigeret min allerførste Vlog! Den vil blive offentliggjort søndag kl. 18 på min YouTube kanal så hvis i ikke allerede abonnerer på mine videoer derinde, kan jeg anbefale at gøre det nu!
I hvert fald hvis i vil opdateres når jeg sender en ny vlog ud :)

Jeg startede dagen med en kop kaffe, 30 minutters cardio og en booty-træning, Morgenmaden blev til en vanilje-banan-spinat proteinsmoothie & to skiver ristet proteinbrød med smør og ost.

img_4421

Resten af dagen har jeg snacket lidt vindruer, drukket en halv liter kokosvand og til aftensmad blev det en stor blandet salat med både dressing og pesto + to skiver ristet proteinbrød med smør og ost. Ostemadderne forsvandt inden jeg fik taget billedet… Ups. Dårlige blogger-manerer! Men de lignede dem jeg fik til morgenmad… ;)

img_4426

I denne uge har jeg været ret god til at foodpreppe, og jeg har også været i gang i dag hvor der blev forberedt pasta med tomatsovs, grøntsager og kidneybønner til i morgen.

Lige nu skifter jeg mellem forskellige pasta-retter som for eksempel:

1:
Fuldkornspasta og tomatsovs med rødløg ærter, gulerødder & røde kidney beans

img_4425

2:
Fuldkornspasta med pesto, spinat, cherrytomater, feta og tun/kyllingebryst

img_4367

De ting jeg forbereder er som hovedregel super billige at købe ind til og hurtige at lave. Pasta er en favorit lige nu, fordi det er så billigt og nemt. Og så smager det super godt! Jeg elsker pasta, men det er en fødevare jeg nærmest har undgået som en del af min daglige kost i de sidste mange år. Men nu hvor jeg ønsker at ændre mit forhold til den mad jeg spiser, er det tilbage på menuen. Og jeg nyder hver en bid! :)

Jeg vejer mig ikke for tiden og har gemt badevægten helt væk. Jeg kan se at min mave er blødere og ved, at jeg har taget lidt på, men jeg har det faktisk ok med det. Heldigvis er jeg blevet bedre til at vurdere mit værd ud fra andre ting end om jeg har six-pack eller ej. Og jeg er blevet bedre til at fylde mit liv med mennesker og social media influencers, der har det må samme måde og som inspirerer mig til at acceptere mig selv som jeg er…

img_4428
Dagsformen 12.05.2017

Men det her er altså status efter en måneds tid med slik og småkager nærmest dagligt og helt helt minimal træning.
Jeg lytter til gengæld til min krop. Det betyder at jeg spiser det jeg har lyst til, men stopper når jeg kan mærke, at jeg er ved at være mæt.
Det er ikke altid helt nemt og jeg mestrer langt fra den intuitive spisning endnu, men jeg er på vej i den rigtige retning og det føles bare SÅ godt.

Min næste vlog kommer til at handle om intuitiv spisning. Har i nogen spørgsmål? Send mig en mail eller efterlad en kommentar, og jeg lover at tage dem med i den kommende video.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Så kom den! E-mailen jeg har ventet på