VLOG 1 / MIN FØRSTE VLOG! / KOM MED PÅ JOB I DUBAI!

TRÆNINGSPROGRAM / UGE 20

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

img_4463

Jeg er så småt ved at komme ind i en træningsrutine igen, og fra nu af vil jeg hver mandag senest kl. 12.00 dele planen for ugens træning med jer.

Mine træninger er korte og effektive, da jeg ikke har meget fritid og helst ikke vil bruge den smule jeg har i træningscenteret. Men samtidig vil jeg jo også gerne tage mig godt af min krop :) Jeg vil veksle mellem kredsløbstræning, styrketræning og selvfølgelig yoga, som er min nye hobby og dét der har sparket liv i min træningsglade igen :)

Efter at have taget lidt tilløb kom jeg for alvor i gang med træningen igen i denne weekend. Jeg fik både lavet interval-cardio, trænet glutes og gennemført to yoga-sessioner. Efter nogle uger med minimal fysisk træning betyder det, at jeg er ret øm i kroppen i dag.  Derfor er dagens træning begrænset til 20 minutters moderat hård yoga. Jeg har allerede udvalgt ugen yoga programmer, og i finder links ud for de enkelte træningspas.

Min interval- og styrketrlningspas er ikke planlagt endnu, og som regel beslutter jeg først hvad jeg vil lave, når jeg står i træningscenteret og kan mærke hvordan kroppen føles. Finder jeg på noget godt, så deler jeg selvfølgelig træningsprogrammet med jer her på bloggen.

MIT TRÆNINGSPROGRAM UGE 20:

Mandag: 20 min. yoga  – link

Tirsdag: 30 min. intervaller + skulder & ryg (3 øvelser til skulder, 2 øvelser til ryg)

Onsdag: 30 min. intervaller + glutes & mave (totalt 3 øvelser til glutes, 2 øvelser til mave)

Torsdag: Træning med veninde

Fredag: 30 min. intervaller

Lørdag: 30 min. yoga – link

Søndag: 30-60 min. yoga – link

img_4464 img_4465

navnetraek_sort

2 comments

 • Isabella

  Hvor er det bare dejligt, du er begyndt at vlogge!! Synes det er SÅ fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Det er jeg rigtig glad for at du siger :) Håber at du også vil kunne lide de fremtidige vlogs <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

VLOG 1 / MIN FØRSTE VLOG! / KOM MED PÅ JOB I DUBAI!