Dagens playliste & en hurtig træning

Så kom den! E-mailen jeg har ventet på

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Jeg ved, at det har stået lidt sløjt til på bloggen her på det seneste. Men jeg kan glæde jer med, at det er fordi jeg er i fuld gang med at udvikle nyt design og indhold til min kære lille blog. Det er på tide med nogle forandringer, og jeg har nogle rigtig spændende ting på programmet:

1:
Først og fremmest vil jeg prøve at starte en vlog. Og disse vlogs vil selvfølgelig blive delt her på bloggen også! Det bliver meget lavpraktisk… Jeg tager kameraet med mig rundt og filmer og kommenterer på min hverdag her i solrige Dubai. Jeg er allerede i gang med at filme den første vlog, der går nok lige et par dage mere med filming, så skal den redigeres og så kommer den op! :) Det første emne jeg vil tage op bliver mit skift fra mealprep og kalorietælling til at give helt slip og prøve at finde en balance med intuitiv spisning og en kost helt uden resttriktioner. Hvorfor gør jeg det, hvilke udfordringer møder jeg og hvad har det givet mig indtil videre?
Derudover håber jeg også at kunne inkludere en lille yoga-sekvens så i kan lære mere om mig og min “nye” hobby :)

2:
Derudover vil jeg lave en ugentlig træningsvideo til jer. Mit mål er, at videoerne med tiden bliver optaget ud fra jeres ønsker. Lige nu har jeg modtaget et ønske om en video om booty-træning med elastik, så jeg har planlagt at det bliver den første video. Tanken er, at hver video skal indeholde visning af 2-4 øvelser med et bestemt fokus, og at de skal kunne kunne bruges som inspiration til jeres egen træning. Med tiden bliver det forhåbentlig et helt lille opslagsværk med inspirerende øvelses-videoer til jer! :) Hvis du har ønsker til hvilke videoer jeg skal lave, så send mig en mail eller skriv en kommentar og så lover jeg, at lave en video med det fokus du ber’ om! :)

3:
Jeg tænker også at komme med indlæg med tips og tricks til Dubai… Hvor skal man bo, hvor skal man træne, hvor skal man spise, hvor skal man gå ud og hvor skal man tage hen for at sole sig i lækre omgivelser? Alt det og meget mere vil jeg forsøge at svare på :)

img_4325 img_4336

Og så må jeglige dele min glæde med jer… Her til aften modtog jeg nemlig denne længe ventede e-mail fra Sampoorna Yoga i Miami:

“Om Amanda,

Thank you for this message. I have received your application and am happy to inform you that you have been approved to attend the June Teacher Certification Course. I look forward to meeting you next month.

Please let me know if you have any further questions.

Om Shantih,
Rasa”

Det betyder, at min ansøgning om optagelse på Sampoorna Yoga’s 200 timers Yoga Teacher Certification Course er godkendt. Derfor rejser jeg til Miami d. 15. juni, og her skal jeg bruge 2 uger på at studere og dyrke en hel masse yoga! Jeg glæder mig mildt sagt helt vildt!

At blive yoga-instruktør er en drøm jeg har haft i årevis, det har bare aldrig rigtig passet ind i mine planer. ;en nu føler jeg tiden er inde, og jeg er SÅ klar på at udforske yogaen mere end jeg har gjort hidtil.

Fra i morgen og de næste 30 dage vil jeg prioritere at gennemføre den 30 dages yoga-challenge jeg tidligere har nævnt, for at gøre krop og sind klar til nogle hårde og lærerige uger i Miami.

img_4334

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens playliste & en hurtig træning