TRÆNINGSPROGRAM / UGE 21

NUTS ABOUT COCONUT WATER

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

img_4559

Jeg ved ikke helt hvorfor, men det seneste tid har jeg været helt vild med kokosvand. Jeg har tidligere drukket kokosvand en sjældent gang imellem på ferier, men aldrig hver dag. Jeg kan huske at det engang virkelig var på mode, men den bølge hoppede jeg heller aldrig med på. Af en eller anden grund er jeg dog de seneste uger begyndt at crave det helt vildt… Jeg drikker det ikke hver eneste dag, men specielt om morgen har jeg ofte virkelig bare lyst til en dejlig forfriskende kokosvand.

Det føles bare virkelig godt og rart i kroppen, når jeg drikker det. Sundt, naturligt og læskende. Jeg ved, at vandet naturligt er fyldt med elektrolytter og tænker, at det bestemt må være sundere for mig krop end kaffe, Pepsi Max og 7Up Free, som er det jeg ellers oftest drikker (altså udover almindeligt vand, selvfølgelig).

Mums! Min yndlings kokosvand her i Dubai er fra mærket FOCO og i Europa har jeg altid valgt den fra Vita Coco (reklamelink)

navnetraek_sort
   

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

TRÆNINGSPROGRAM / UGE 21