Ugens Foodprep & Intuitiv Spisning

MIAMI BEACH VIBES / DRØMMER MIG TILBAGE

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Nu er næsten alt til mine rejser i juni kommet på plads, og jeg nyder spændingen og glæden ved snart at skulle ud og opleve en masse nyt.
Selvfølgelig glæder jeg mig også til at par uger i Danmark, hvor jeg skal gense familie og venner, men der er bare noget magisk over Florida og særligt Miami, som får mig til at drømme om tropisk klima, palmer og de lækreste afslappede latina vibes… Jeg vidste allerede da jeg tog derfra i september at jeg skulle tilbage en dag, og er lykkelig for at jeg har fået chancen allerede nu igen!

Jeg har lige bestilt min overnatning på Hotel18 i Miami Beach. Jeg manglede et sted at bo en enkelt nat inden kurset starter, og selvom jeg har fået tilbudt en ekstra overnatning på det yoga center hvor jeg skal bo og studere de to uger kurset varer, så ville jeg hellere have en dag i selve Miami og nyde nogle timer som turist på egen hånd…

Denne gang skal jeg altså kun have én enkelt overnatning i Miami Beach og derefter på kursus i Miramar, som ligger cirka 30 minutter derfra i bil.
På min sidste tur i september 2016 havde lidt flere dage i Miami Beach, hvorefter vi tog på Road Trip til Key West, Orlando, St. Petersburg & Fort Lauderdale.

Sidst jeg var i Miami boede vi på Loews Hotel, som også ligger i Miami Beach, ligger helt ud til stranden. Jeg var på udkig efter noget lidt mere økonomisk denne gang, men nu hvor jeg kun har én overnatning, ville jeg gerne bo i samme område som sidst, så jeg føler mig bare en lille smule hjemme. Det er rart at jeg ved hvor jeg skal gå hen for at finde stranden, løberute, caféer & shopping. Og efter at have kigget lidt rundt fandt jeg et godt tilbud på Hotel18 som kun ligger et par gader fra Loews, så det er helt perfekt!

Jeg glæder mig helt vildt! Men indtil jeg lander d. 15. juni, må jeg drømmer mig tilbage med billeder fra sidste tur <3

img_0022
111
img_0027img_0026
img_5539  img_5740
img_5459

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Ugens Foodprep & Intuitiv Spisning