Noget er forandret i mig...

Pre workout, dagens træning & post workout frokost

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Dagen i dag startede med 4 klienter mellem kl. 7-12, hvorefter min egen træning var på programmet.

Jeg har haft et eller andet på lungerne den sidste uges tid, og har derfor holdt træningsfri. Hoster stadig lidt, men i går var jeg i gang igen med en hurtig bentræning, og i dag stod bryst, triceps og skuldrene for tur.

Jeg spiste morgenmad inden dagens 2. klient omkring kl. 8 og inden min træning kl. 12 drak jeg en kop kaffe med et skvæt mælk i.
Ind imellem bruger jeg pre workout fra Bodylab som jeg er ambassadør for (reklamelink) , men i dag var det altså nok med en kop kaffe. Når det endelig skal være, så min min PWO favorit i øvrigt Bubblegum Blast. Måske mest fordi den er lyserød! ;)

Dagens program:

Opvarmning: 15 min. incline walk

Styrke:

Bench press: 1×10 reps, 1×8 reps, 6×5 reps (stigende vægt for hvert sæt)

Superset:
DB flyes 3×10
Lateral raises 3×10

Tricep pushdowns 3×10

Cardio: 15 min. LISS on stationary bike lvl. 10-11

img_3948

Som altid for tiden, var det en kort træning med få, udvalgte øvelser. Det er længe siden jeg har lavet bænkpres, så det var fedt at gøre igen!
Hele træningen tog lige omkring en time, og derefter var det direkte hjem for at lave frokost og komme i bad.

Frokosten i dag blev til en lille steak, 250 g. ovnbagt græskar (mums), en dut ketchup og en god omgang blandet salat lavet af babysalat, orange peberfrugt, agurk og et æble.
Jeg lavede en hurtig, sukkerfri dressing af olivenolie, balsamicoeddike & citronsaft til. Næste gang putter jeg nok et par dråber stevia i, da den blev lidt syrlig. Men jeg havde lyst til noget surt/knasende/frisk i dag, så det var helt perfekt!

img_3945

Ved siden af spiste jeg et halvt arabisk fladbrød med skrabet økosmør og ost på.
Og til dessert stod den på en skål med småkager (lemon/ginger cookies og bastognekiks hvis i er nysgerrige) og to kopper cinnamon the. Det er 40 grader varmt udenfor, så ved ikke hvor mit nye hygge-med-en-kop-the-behov kommer fra… Men hyggeligt er det :)

Nu har jeg læst lidt i min bog og arbejdet på computeren i nogle timer, og om lidt skal jeg ud af døren og til middag. Hvor vi skal have mere bøf. Yay!

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Noget er forandret i mig...