Ny udfordring: Yoga Challenge

Power Yoga for Love

img_4232

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Efter et par travle dage med masser af arbejde holder jeg fri i dag, og jeg fandt endelig tilbage til yogamåtten… Jeg vidste på forhånd at det var for ambitiøst for mig at skulle lave yoga hver dag i 30 dage, så har det helt fint med, at der er gået 2 dage imellem. Det blev i dag til en 25 minutters vinyasa session. Se videoen her.

Det var midt på dagen og knap 40 grader varmt, så jeg tog min måtte med ud i haven og placerede den i skyggen. Med en lille brise ind imellem var det helt perfekte forhold til denne session, som var mere mild i sværhedsgrad, uden at føles let.

img_4228

Jeg følte mig mere smidig og stærkere i dag end til min første session i tirsdags. Jeg ved ikke om det var pga. varmen, mere søvn eller en kombination af det hele, men det var i hvert fald en god fornemmelse.

Efter træning blev det til en lækker salat med laks, quinoa, grønne grøntsager, en lille håndfuld blåbær og 1/2 æble skåret i tern. Nappede også en Cola Zero. Der skal heller ikke gå alt for meget yoga og helse i den, jo! ;)

img_4231

Nu vil jeg så småt pakke mine ting sammen og køre hjem i min egen lejlighed. Jeg har passet hund og hus for min veninde da hun er i Danmark, men nu er det tid til at vende snuden hjem til min lille studio lejlighed. Det har været skønt at bo i et stort hus med have i nogle dage, men jeg glæder mig også til ikke at skulle løbe og og ned ad trapperne hver gang jeg har glemt noget på den anden etage, haha!

Senere i aften skal jeg ses med smukke Sofia, som i måske kender. Hun bor også her i Dubai for tiden :) Det er altid så hyggeligt at møde de andre bloggere, og det er jo intet mindre end fantastisk, når det kan lade sig gøre selvom man er flyttet 5-6000 km. væk hjemmefra!

// Amanda Louise
(Indlægget kan indeholde affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny udfordring: Yoga Challenge