Der er en årsag til stilheden...

Weekend i Dubai: Jobmulighed, uventede blomster, fartbøde & nyt træningsgear!

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Som overskriften siger, så er det her et indlæg om lidt af hvert… Men fælles for det hele er, at det er sket siden jeg gik på weekend i går eftermiddag!

Som jeg har forklaret tidligere, så er ugen her i Dubai jo lidt anderledes end derhjemme…

Fredag er helligdag, så de fleste holder fri.
Lørdag er også weekend for det meste.
Og søndag er så ugens første dag (= mandag-ish)

Min weekend startede derfor i går eftermiddag, da jeg om hjem efter min sidste klient og en omgang cardio.
Jeg stod i køkkenet og lavede mad, da det ringede på døren. Det er ikke så tit jeg får uventet besøg, så blev lidt forskrækket og åbnede tøvende døren… Og der stod så et bud med en stor buket – til mig!

img_3377-2

Man oplever mange skøre ting hernede, så først var jeg lidt nervøs for, at de var fra en hemmelig beundrer eller sådan noget… Men de var såmænd bare fra en af mine helt fantastiske klienter, der bare ville sige hvor taknemmelig hun var, for alt hvad jeg havde gjort for hende. Det er den slags der gør, at jeg føler jeg har verdens bedste job <3

Læs også: TOP 10: Derfor er det optur at være personlig træner i Dubai!

Det går forresten rigtig godt i firmaet, så vi i søger yderligere 2-3 kvindelige trænere til vores team hos Revolution Fitness. Har du lyst til at arbejde som personlig træner i Dubai eller har du spørgsmål omkring det, så send mig en mail & dit CV på kontakt@amandalouise.dk og jeg skal med glæde svare på det jeg kan og formidle kontakten videre! :)

img_3409-2

Efter den dejlige start på weekenden, stod den på shopping i Outlet Village. Vi havde hørt at de havde nogle fede butikker med nedsat træningstøj, så der måtte vi ud!

På vejen skete der dog det der ikke må ske.. Jeg troede jeg var på en motorvej og fulgte egentlig bare trafikken…
Men så blev jeg blitzet af et af de mange kameraet der står langs vejene! Jeg var nemlig på en lidt anden type vej og overskred fartgrænsen på 100 km/t… Jeg kørte 2 km/t for stærkt.
Men bare man kører 101 km/t., så venter der altså en bøde… Det er jo så ironisk og dumt at få en bøde, når man er på vej til et outlet for at shoppe billigt træningstøj, at det næsten er komisk!

Der var ikke andet at gøre end at trøsteshoppe…

Det blev til 3 fine træningstoppe. Det var jo et outlet og derfor er alle items fra tidligere kollektioner og nu desværre udsolgt online. Derfor har jeg har ikke kunne præcis de toppe jeg købte, men har fundet nogle der minder om dem :)

Den grå fra Under Armor i modellen “Flowy Tank”.  Workoutshop.dk har mange fine Under Armor items. Jeg er ret vild med denne, som dog er i sort men med en rigtig fin detalje i ryggen.

Den sorte er fra Adidas by Stella McCartney. Jeg har fundet en lignende som i kan klikke hjem her.

Den nude/rosa er også fra Adidas by Stella McCartney. Jeg kunne desværre ikke finde en med samme fine detaljer, men denne top fra samme linje er også rigtig fin.

img_3399

Klokken er efterhånden mange her i Dubai, da vi pga. vintertid i Danmark er 3 timer foran.
Jeg har lige spist mit sidste måltid, drukket en kop matcha te med et skvæt mælk (bare helt almindelig komælk) og nu sidder jeg og arbejder lidt på planer til mine online klienter og besvarer mails, inden jeg måske vil smutte ned i mall’et hvor jeg bor og købe en lille donut til fredagshyggen…

img_3405

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Der er en årsag til stilheden...