Når jeg bare ikke gider at træne...

Der er en årsag til stilheden…

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Jeg ville så gerne opdatere noget mere, men jeg er simpelthen så træt for tiden.
Jeg sover nok, spiser sundt, træner 30-60 min. næsten dagligt, får mine vitaminer og arbejder ikke sådan alt for meget… Og alligevel har jeg de sidste par uger været fuldstændig udmattet og haft behov for en middagslur, selvom jeg sover 6,5-8 timer hver nat, og mere i weekenden.

Der har været en masse sygdom blandt både venner og klienter, og jeg har været lidt småforkølet og haft en dag med hovedpine, men ellers ikke følt mig syg. Jeg tænker måske, at jeg alligevel har været smittet og kroppen bare har brugt energi på at holde mig rask? Ellers kan jeg ikke lige forklare det.

I hvert fald er det grunden til, at der ikke er blevet opdateret her på bloggen.
Der sker ellers en masse som jeg glæder mig til at fortælle jer om, men det må lige blive når overskuddet vender tilbage. Snart, håber jeg! :)

img_2640

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Når jeg bare ikke gider at træne...