Dagens træning: Løb & glutes

Fredag & Fridag i Dubai er ikke altid så glamourøst som det lyder

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Efter et par hårde arbejdsdage er det blevet fredag og dermed weekend for undertegnede! :)

Egentlig havde jeg glædet mig til at have fri og få ladet op, men må også indrømme, at det har været lidt tomt at holde fri og være helt alene i dag, efter at have brugt en uge i Danmark med nærmest konstant selskab med mine bedste venner og familien. Jeg er ikke den mest udadvendte person med det største sociale behov, men hver gang jeg taget turen hjem til Dubai efter at have været i Danmark, så bliver jeg lidt overvældet af… Ensomheden. I mangel af bedre ord. Jeg føler mig nok egentlig ikke ensom, men bare langt væk fra alle de mennesker der betyder mest for mig. Og det er en ret tom og trist følelse. Det tager mig altid noget tid at vænne mig til at være så langt væk… Andre der bor eller har boet i udlandet, som kender den følelse jeg taler om?

Klokken er nu næsten 20 her i Dubai, da vi er 3 timer foran DK.
Dagen er blevet brugt ganske fornuftigt med et par timers sol ved poolen (skulle lufte min nye bikini), lidt oprydning og tøjvask, træning og nogle timer ved computeren med emails og blog.
Når jeg om lidt har skrevet og udgivet dette indlæg, vil jeg sætte en film på og det hele ender nok med, at jeg smutter tidligt i seng.

fullsizerender

img_2807
/ Bikini og solbriller er fra H&M / Armbånd fra Cartier /

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Løb & glutes