Det der ikke må ske, når man booker flybilletter...

Dubai bound + Quick pre-flight workout

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Denne gang skulle billetten være god nok, så jeg satser stærkt på at være fremme i Dubai i aften omkring kl. 21 dansk tid.

Jeg har haft en stille og rolig morgen. Vågnede ret tidligt og tog i træningscenteret for at få bevæget kroppen inden jeg tager i lufthavnen for at tage en 7 timers flyvetur.

Det blev til:

35 minutter på løbebåndet:

  • 20 min. incline walk 5,5% m. 6 km/t.
  • 10 x 45 sek. on + 15 sek. off 10,5-12,5% m. 6 km/t.
  • 5 min. incline walk 5,5% m. 6 km/t.

Ryg & mave:

Superset:
A1: Wide grip pull down 3×10
A2: Face pulls 3×15

Superset:
B1: Rope cable crunches 3×10
B2: Bent over DB rows 3×10

Coooldown: 5 min. stationary bike lvl. 12

Alt i alt cirka 1 times træning. Ikke noget vildt, men kroppen blev bevæget igennem og nu er jeg lidt mere klar til at sidde stille i timevis og se film på flyveren… På vejen ned så jeg “Me Before You” og håber jeg kan finde en ligeså god film til turen hjem. Så føles den slet ikke så lang! :)

Alt i alt har jeg haft en fantastisk uge hjemme, men må indrømme, at jeg også glæder mig til at komme hjem til varmen og menneskerne i Dubai. En dejlig følelse at have, sammenlignet med da jeg tog tilbage i september og var viiiiirkelig plaget af hjemve.
Dubai er begyndt også at føles som “hjemme” og det er så dejligt! :)

img_2682

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Det der ikke må ske, når man booker flybilletter...