Mine 4 fokuspunkter i 2017

Nytår i Dubai

photo-31-12-2016-19-59-11

Min nytårsaften i Dubai var helt stille og rolig. For at være ærlig, var jeg slet ikke i humør til fest, og havde det ikke været en tand for sørgeligt, så var jeg nok bare blevet alene hjemme i lejligheden med Netflix og en bøtte Ben & Jerry. Dubai er ellers et ret festligt sted nytårsaften, og der var masser af fester at tage til, hvis det var det man var til. Lysten til dét, var der bare slet ikke i år…

I stedet brugte jeg nytårsaften sammen med en veninde og hendes kæreste. Vi tog til Dubai Marina og spiste aftensmad på Cheesecake Factory og bagefter satte vi os på stranden og slappede af, indtil fyrværkeriet startede ved midnat. Det var flot, og selvom jeg bare kørte hjem i seng da det var slut, fælte jeg, at jeg havde haft en rigtig hyggelig dag og aften.

I dag har jeg sovet længe, og da jeg endelig stod op var jeg helt træt og doven så har set serier på HBO det meste af dagen (er blevet vild med serien Girls – den kan anbefales!) Det blev dog også til en lille gåtur på stranden. 5 kilometer var målet, og det blev nået.

photo-01-01-2017-17-05-32

Det føles egentlig ret godt at lytte til hvad jeg har lyst til, og bare starte det nye år helt stille ud, for en gangs skyld. I morgen er jeg tilbage på arbejde efter 3 fridage, og i løbet af den kommende uge vender alle mine klienter så småt tilbage fra juleferie. Jeg ser frem til en god og travl januar måned. En måned, hvor jeg blandt andet også får en ny kollega og roommate, helt fra Danmark!

2017 – Jeg glæder mig til at se, hvad du ellers har at byde på!

navnetraek_sort
   

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

Mine 4 fokuspunkter i 2017