Breakfast Inspiration: Greek Yoghurt Chia Pudding & Protein Pancakes
Produkter fra Bodylab er sponsoreret
Søndag morgen er stille og rolig her hos mig, da jeg er hjemme og venter på leveringen af mit livs første checkhæfte.
Her i Dubai foregår alle vigtige betalinger stadig med checks, så nu får jeg også prøvet dét!
Jeg udnyttede lejligheden til at lave en ekstra lækker morgenmad og til at dele opskriften med jer :)
Chiafrø, som grøden er lavet med, er fulde af kostfibre, antioxidanter og de sunde omega-3 fedtsyrer.
Yoghurten og proteinpulveret tilfører muskelopbyggende og mættende protein til opskriften.
Du kan sagtens bruge skyr eller en græsk yoghurt med lavere fedtprocent, men jeg foretrækker den høje fedtprocent da det giver mig en større mæthed og et mere stabilt blodsukker mellem måltiderne.
Jeg var så mæt efter at have spist grøden, at jeg kun havde plads til 3 små pandekager. Så resten har jeg gemt til post workout :)
Opskrift på chia pudding m. græsk yoghurt:
Ingredienser til 1 portion:
100 g. græsk yoghurt 10%
20 g. Vanilla Milkshake valleprotein
2 spsk. chiafrø
1 tsk. loppefrøskaller
1 dl. vand
Fremgangsmåde:
Rør græsk yoghurt, proteinpulver, chiafrø, loppefrøskaller sammen og tilsæt op til 1 dl. vand.
Dæk til med sølvpapir og stil i køleskabet i en halv times tid eller over natten.
Tilføj evt. mere græsk yoghurt, loppefrøskaller eller vand, hvis du synes grøden er hhv. for flydende eller for tyk.
Server med friske bær & nødder.
Næringsindhold pr. portion: (uden topping)
Kalorier: 358
Protein: 21 g.
Fedt: 28 g.
Kulhydrat: 8 g.
Pandekagerne er lavet m. Bodylabs Shake n’ Bake Apple Cinnamon mix, tilsat 20 g. havregryn, 1 tsk. loppefrøskaller og 1 tsk. kanel for at give dem ekstra fibre og smag. Stegt på panden i kokosolie og serveret med Zero Topping Pancake Syrup.
Kommentarer