17. Januar: Dagens træning

18. januar: Hviledag i Dubai

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

“Hviledag” er måske så meget sagt, for det er blevet til i alt to timers cardio fordelt på 3 omgange:

  • 20 min. rask gang til morgen
  • 60 min. gåtur langs stranden midt på dagen
  • 40 min. gåtur ved stranden senere på eftermiddagen

photo-18-01-2017-13-48-10

Jeg havde nemlig en del ventetid mellem mine klienter, så den blev udnyttet til en masse gåture… Planen var egentlig blot 30 min. cardio, men det blev altså til lidt mere i dag. Energien var til det og solen skinnede, så why not? :)

Mellem klienterne blev der også tid til en frokost på HEAT. Det er efterhånden mit go-to sted, når jeg vil spise ude men ikke vil gå på kompromis med det sunde og undgå for mange kalorier. Super lækker og varieret menu og alt er lavet med friske råvarer hvor der er sparet på både sukker, salt og fedt.

I dag fik jeg en cobb salad med kylling, æg, avocado, tomat, fedtfattig feta & kalkunbacon på bund af babyspinat og grøn salat. Spiste også lidt af den fedtfattige dressing til. Og så selvfølgelig en kop sort kaffe og en cola light on the side.

photo-18-01-2017-15-10-27photo-18-01-2017-15-11-33

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

17. Januar: Dagens træning