Protein Pancakes (& FRI FRAGT)

Lillejuleaftensdag i Dubai

Det er min første jul nogensinde uden familien. Jeg håndterer det indtil videre ved fuldstændig at glemme at det er jul, medmindre jeg bliver mindet om det rundt omkring i supermarkeder og malls (og på Facebook).

Over halvdelen er mine klienter er bortrejst i julen, hvilket giver mig tid til at slappe lidt af og få prioriteret træning og afslapning. Og ting, som jeg har ønsket at gære længe, men ikke haft tid til…

Min lillejuleaftensdag startede med at jeg stod tidligt op for at tage til træning inden min aftale i neglesalonen 12:30.
Træningen blev en hardcore booty workout og 45 minutters cardio.

photo-23-12-2016-14-54-29

Derefter spiste jeg morgenmad/post workout (3 hele æg som eggs benedict på lyst brød, lidt røget laks, frisk frugt og asparges) og tog så direkte videre hen og få ordnet negle og bryn.

Næste punkt (højdepunktet!) på programmet var et besøg hos Dubai Polo & Equestrian Club!
En af mine klienter har en masse heste og for flere måneder siden, gav hun mig nummeret til manden der passer dem og sagde, at jeg bare kunne aftale med ham hvis jeg ville ud og ride en dag. Jeg har bare arbejdet så meget at det virkede lidt uoverskueligt at få presset ind i programmet (specielt fordi det jo er et nyt sted og jeg ikke helt vidste hvad jeg kunne forvente) men nu hvor så mange af mine klienter er på ferie, havde jeg endelig tid og overskud.

Og det var såååå skønt at være tilbage i sadlen efter… 7 års pause! :O Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive en af dem, der kunne holde sig væk så længe, men tiden er bare fløjet afsted. Og jeg har savnet det hver eneste dag.

Heldigvis føltes det som var det i går at jeg sidst havde med heste at gøre, og jeg havde en super time på banen.
Desværre havde de givet mig en lidt doven hest, så jeg ved ikke hvem der svedte mest, mig eller hesten. Det var en hel workout i sig selv!
Jeg blev dog lovet, at jeg ville få en mere vågen én næste gang, nu hvor de havde set at jeg godt kan ride.
Overvejer seriøst at tage derhen igen hver morgen resten af året! :D

Undskyld for hestespam, jeg ved alt for godt at der er mange der ikke deler fascinationen, men de første 16 år af mit liv var heste ALT for mig, og jeg stoppede først da jeg tog i militæret som 20-årig. Det 1 1/2 år der var imellem at jeg stoppede med ridning og startede med styrketræning er lige netop den periode, hvor jeg havde det allerdårligt psykisk og fysisk. Jeg har åbenbart brug for at brænde for noget, for at være rigtig glad. Og tænk, at jeg nu er i en situation hvor jeg BÅDE kan få plads til at leve af træning OG dyrke min allerstørste passion i livet.
Det er da den bedste julegave nogensinde! :)

photo-23-12-2016-17-38-10

Her til aften står den snart på bio og middag med min ven Chris, som jeg også fejrer juleaften med i morgen.

Jul i Dubai har vist sig slet ikke at være så tosset :)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Protein Pancakes (& FRI FRAGT)