Lillejuleaftensdag i Dubai

Juleaften i Dubai

Julen i år var særlig, da den foregik i Dubai. Langt, langt væk fra familien på juleaften, for første gang i mit liv.
Jeg var overhovedet ikke i julestemning i varmen, så det gjorde egentlig ikke så meget, selvom der selvfølgelig blev sendt mange tanker til dem derhjemme. På sådan en dag ville jeg gerne have været sammen med dem, men jeg ved jo at der forhåbentlig kommer mange andre juleaftener i fremtiden, hvor vi kan være sammen :)

Juledag blev brugt på træning og en powerwalk langs stranden. Vejret er så godt for tiden (ikke for varmt) så prøver at udnytte det til en hel masse gåture langs stranden. Og der var noget ekstra skønt over at kunne gå langs stranden på juleaftens morgen.

Selve juleaften brugte jeg med min søde veninde Mai og min ven Chris, og vi fik en rigtig hyggeligt aften med frikadeller (med svin!), kartofler, sovs og julesalat. Hvad der skete med forsøget på brune kartofler taler vi ikke om ;)

Efter middagen hyggede vi med jordbærkage, knas og julefilm.

Ikke en traditionel juleaften, men julen handler jo først og fremmest om at hygge sig i hinandens selskab.
Og det gjorde vi! :)

photo-24-12-2016-21-08-40   photo-24-12-2016-19-23-51

   

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Lillejuleaftensdag i Dubai