Mit mål for 2017

Dagens giv-kroppen-energi-så-den-ka’-blive-rask-frokost

Det endte med at være en ordentlig omgang med sygdom, og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg har følt mig helt ovenpå i dag.
Men jeg havde heldigvis overskud nok til, at kunne give hele lejligheden en omgang. Et rent og ryddeligt hjem giver om ikke andet så mentalt overskud, og jeg tror på at mentalt overskud også kan hjælpe på at man får det bedre.

Udover at gøre rent kom jeg også ud og handle. Har blandt andet fået indkøbt et lager af mælkesyrebakterier, så min immunforsvar forhåbentlig kan blive boostet igen!

Jeg faldt også over et rigtig godt udsalg i en sportsforretning, og har fået købt det lækreste nye træningstøj fra Nike og mærket NUX Active. Det sidste er et mærke jeg ikke kendte i forvejen og uden udsalg er det også lidt til den dyre ende, men jeg fik nogle vildt lækre ting til rigtig gode penge. Blandt andet et par af de her og de her alt for lækre seamless tights (i sort). Jeg skal nok vise jer det hele i forbindelse med mine træninger :)

Det var lidt hårdt at gå rundt i mall’et så længe, og jeg begynde også at få det smådårligt til sidst… Måske fordi jeg ikke havde spist noget siden frokost, og jeg først tog derover ret sent her til aften.

Hvordan er det gået med maden i disse dage?

Min hals har det godt igen i dag, og endelig kan jeg få andet end is, te og suppe ned.

Dagens giv-kroppen-energi-så-den-ka’-blive-rask-frokost bestod af tomatsuppe krydret med lidt af BodylabsHot & Spicy” krydderi samt ovnbagt ørred og broccoli krydret med citronsaft og BodylabsGarlic & Herbs“.

photo-03-12-2016-13-29-09
Husk er der er fri fragt hos Bodylab indtil på mandag! Krydderierne er på tilbud til blot 39 kr. netop nu!

Frokosten holdt mig stopmæt helt indtil aftensmad.
Til aften fik jeg en portion græskarsuppe, 16 stk. sushi og en skål friske bær og ananas.

Som sagt har jeg jo ikke spist ketose-mad i disse dage fordi:

1. Det var umuligt for mig at spise noget der ikke var flydende
2. Min appetit var minimal

Og når man er syg og ikke har en konkurrence eller andet vigtigt lige om hjørnet, så skal man efter min mening lytte til kroppen og give den hvad den ber’ om. Det er alligevel blevet til ret meget is de sidste 4 dage, men fra i morgen er jeg tilbage på min normale kost- og træningsplan og så håber jeg hurtigt at være tilbage på sporet igen. Jeg savner følelsen af ketose.

Det eneste det kræver er, at kroppen bliver klar! For mentalt er jeg allerede helt klar på, at fortsætte med at gøre hvad der skal til for at komme i form igen!

normal_DSC_8959~3

Okay #goals er måske ikke at komme heeeelt tilbage i dén form i ser ovenfor, men gamle billeder motiverer mig virkelig meget lige for tiden. Mest fordi jeg synes det er irriterende, at jeg er nødt til at kigge på gamle billeder af mig selv for at blive inspireret. At jeg ikke bare kan stille mig foran spejlet lige nu og tage et som jeg virkelig er tilfreds med.

Det må vi få lavet om på.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit mål for 2017