Cardio inspiration: 4 favoritter

TOP 10: Derfor er det optur at være personlig træner i Dubai!

photo-07-11-2016-17-00-21-1

Jeg ligger syg (fordi trods omkring 30 grader, solskin og en behagelig brise er det åbenbart stadig influenzasæson… Mine lokale klienter mener det er fordi det er vinter og vejret skifter, haha) og derfor kan jeg ikke dele mine træningspas eller andre sjove og inspirerende ting med jer i disse dage…

Til gengæld tænkte jeg, at jeg ville lave en Top 10 over hvorfor det er optur at være personlig træner og bo i Dubai!

 1. Solskin. Solen skinner! Hver eneste dag! Bevares, der er skyer på himlen ind imellem her om “vinteren”, og har også oplevet to sandstorme, men efter 5 måneder har jeg endnu min første regnvejrsdag til gode.
  Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget ekstra energi man får af, at solen bare altid skinner. Alt bliver bare nemmere og lettere at overskue, når himlen stort set altid er perfekt lyseblå.
 2. God løn. Okay, man skal arbejde for det. Og måske er jeg heldigere end de fleste, fordi jeg er blevet ansat af et firma der tager sig rigtig godt af sine ansatte. Men hvis man er en veluddannet og dygtig personlig træner, så er der rigtig gode penge at tjene i her Dubai! Jeg har som regel 30-35 PT timer pr. uge og ligger på 30.000-40.000 kr. (udbetalt) pr. måned og mit firma garanterer mig en minimumsløn på ca. 20.000 kr. udbetalt. Sådan en sikkerhed for minimumsindkomst (+ 30 dages betalt ferie årligt btw) er ikke noget man normalt lige har som personlig træner, det er som regel en lidt mere usikker branche, så det værdsætter jeg ret meget!
 3. Alle taler engelsk. Når man flytter halvvejs til den anden side af jorden er det meget rart, at man i det mindste kan kommunikere med folk. Alle i Dubai taler engelsk og alle vejskilte, instruktioner osv. er på både engelsk og arabisk. Det meget sproget var én af grundene til, at jeg så Dubai som en mulighed for mig.
 4. Der er en indforstået grundlov om kulturforståelse og respekt for andre nationaliteter. Nøøøøøj hvor er der mange derhjemme og rundt om i verden, der kunne lære noget af det. Og hvor er det befriende at bo og arbejde i et samfund, hvor forskelligheder omkring højtider, religion, værdier og deslige bliver mødt med nysgerrighed i stedet for negativitet og respektløshed. Jeg elsker det!
 5. Når du flytter alene ud i verden, lærer du dig selv at kende på en helt ny måde! Dette punkt er måske ikke specifikt en fordel ved at være personlig træner i Dubai, men mere en fordel ved at rejse ud i verden på egen hånd. Jeg har altid ønsket mig at gøre det, og da jeg endelig fik chancen tog jeg den! Og fuck ja, det har været pissehårdt. Og hjemve er ikke for sjov. Jeg har skulle lære at være mindre sød og virkelig sige fra og være en pain in the ass for at få nogle ting til at lykkes. Men fuck hvor er det også pissefedt at komme ud af comfortzonen og udvikle sig og finde ud af, at man vokser med opgaven.
 6. De mest fantastiske træningscentre og faciliteter. Gå ind i næsten hvilket som helst fitnesscenter eller CrossFit box og bliv blown away over standarden og mængden af udstyr. Dubai er som Disney World, Monaco og Las Vegas slået sammen til ét kæmpe mekka for træningsnørder. Du kan dyrke en hvilken som helst træningsform og træningsfaciliteterne er bedre end noget andet sted jeg har besøgt. (Måske lige med undtagelse af Vesterbronx Gym som jeg stadig savner lidt!) Der er selvfølgelig også lavet et cycling track for dem der elsker landevejscykling, ligesom der er mulighed for at benytte udendørs træningscentre osv. osv.
 7. Gym, pool & tennisbane i din bygning er helt normalt. I de lidt dyrere tårne i eksempelvis Marinaen er der også tit en spa tilknyttet for beboerne. Nemmere og mere bekvemt bliver det vist ikke.
 8. Udendørs personlig træning. På denne tid af året hvor vejret er godt (dvs. ca. 30 grader og en blid brise) er der rigtig gode muligheder for at tage sine klienters træning udendørs. Indtil videre har jeg haft klienter til at lave vandaerobic i poolen, hjemmetræning på terrassen og gået powerwalks langs stranden. Ikke en helt dårlig dag at the office.
 9. Alle er så venlige. Hænger måske lidt sammen med punkt 4. Men fortjener også sit eget punkt. Folk hernede er sgu så søde. Ikke i trafikken, men ellers. Og måske er det lidt overfladisk det der “How are you?”, men man blir sgu i godt humør af smil, opmærksomhed og god service. Det gør man altså.
 10. Cheesecake Factory. Kæmpe portioner, ALT på deres menukort smager godt og der er omkring 100 forskellige slags cheesecake. Er faktisk ikke sikker på, om jeg nogensinde igen vil kunne leve i et land der ikke har en Cheesecake Factory.

Overvejer du at flytte til Dubai og er du fysioterapeut/personlig træner el. så er du mere end velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om hvad jeg synes om jobbet hernede.

Jeg ved også, at min arbejdsgiver Revolution Fitness er på udkig efter nye trænere til næste år, og jeg formidler meget gerne kontakten, svarer på spørgsmål osv. hvis nu nogen skulle gå og overveje at blive min nye kollega :)

photo-05-11-2016-14-52-27-1

photo-23-09-2016-17-27-08-1

photo-19-10-2016-14-00-48

navnetraek_sort

8 comments

 • Ida

  Cheesecake factory er det bedste!

  God bedring :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan man godt arbejde som personlig træner, hvis man “kun” er uddannet personlig træner eller skal man også være uddannet fysioterapeut ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Man kan sagtens arbejde som personlig træner selvom man “kun” har PT uddannelsen og ikke er bachelor eller professionsbachelor indenfor området.
   Men jeg ved at min virksomhed så gerne ser, at man har taget nogle supplerende certificeringer også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Er 30-40.000 mange penge og tjene i Dubai? Personligt tænker jeg at det er mange penge, men jeg har også hørt at alt er dyrt i Dubai, så er nysgerrig på at høre om du føler du har mange penge hver måned og kan lave en evt opsparing eller om det bare dækker de månedlige udgifter plus lidt mere? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Ja, det er sådan ok. Alt er meget relativt i Dubai, for hvis du tjener 400.000 om måneden kan du også nemt bruge alle dine penge og ikke spare en krone op! Husleje er voldsomt dyrt synes jeg og så er Dubai er bare generelt virkelig god til at få dig til at bruge penge!

   Men der er også personer her som tjener hvad der svarer til 4000 dkk om måneden og som kan leve på dét.

   Jeg kan godt leve fint (betale udgifter plus lidt eksta) for min grundløn på ca. 20.000 dkk. og hvad der så kommer udover er jo bonus som evt. kan spares op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Amanda. Det lyder super spændende! Hvordan gjorde du med at finde bolig osv dernede? Jeg har kigget meget på arbejde i udlandet og at se Dubai er en kæmpe drøm, så måske det skulle kombineres 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej Christina
   Jeg tog kontakt til en ejendomsmægler der hjalp mig med at finde en lejlighed. Markedet her er meget anderledes i DK og jeg kunne flytte ind efter 9 dage, tror jeg det var. Så det gik ret nemt, udover at man oftest betaler for 3, 6 eller 12 måneder ad gangen.
   Ellers kan man også fint leje værelser osv. her. Der er masser af boliger.

   Send mig endelig en mail på kontakt@amandalouise.dk hvis er oprigtigt interesseret og har flere spørgsmål, så kan jeg give information om hvor du skal sende CV og ansøgning til. Vi mangler stadig yderligere to kvindelige trænere med start i 2017, så muligheden for at kombinere de to ting er der i hvert fald nu! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Cardio inspiration: 4 favoritter