Status: Week 9/12 of #ProjectFatloss

Søndagsupdate fra Dubai

Jeg har fanget mig en dum forkølelse, så både i går og i dag har stået på træningsfri og masser af søvn.

Jeg er dog ikke syg nok til at blive hjemme under dynen, så dagen i dag har både stået på at få ordnet de sidste papirer og lægeundersøgelse i forbindelse med mit work visa (man skal undersøges for HIV, hepatitis og tuberkulose for at få sit work visa) og træning af 4 klienter.

Mit arbejde er begyndt at fungere rigtig godt. Jeg har et passende antal timer til at jeg tjener en dejlig masse penge, men uden at det er for meget så jeg bliver nedkørt af det. Mine klienter er super søde og vildt forskellige, så jeg bliver udfordret hver eneste dag jeg er på arbejde.

Ja, jeg har det sgu meget godt her i solen lige for tiden! :) Når jeg altså ikke lige er forkølet…

De sidste to uger har min træning fungeret upåklageligt og det samme med min kost. Jeg føler endelig, at jeg igen har overskud og motivation til at arbejde med at forbedre min fysik. Tidligere på ugen faldt jeg over et billede taget tilbage i april 2013, og da jeg sammenlignede det med at billede taget i denne måned, gav det mig så meget motivation til at blive ved med at bygge på kroppen…

photo-24-11-2016-23-03-53

Det handler ikke og har aldrig handlet om tallet på vægten for mig. Men jeg elsker at bygge og forme min krop i træningscenteret. Skabe faste former og kurver alle de rigtige steder. Ja, jeg vil længere ned i fedtprocent, men jeg er også rigtig glad og tilfreds med min krop som den er nu. Jeg elsker bare at have et mål og at presse mig selv. Ikke fordi jeg ikke elsker det jeg har, men fordi dét at arbejde for noget giver mig så meget mere energi og drive!

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Week 9/12 of #ProjectFatloss