Dubai Muscle Show & Dagens træning

Mine kosttilskud på diæten

photo-24-10-2016-22-26-05

Vægten ligger stadig omkring de 83 kilo og der er lang vej til målet, men jeg føler endelig at kroppen reagerer godt på træningen og kosten. Og vigtigst af alt, så føles det jeg gør nu som noget der er holdbart (hvis jeg altså ikke løber tør for mine yndlingsprodukter snart!)

Det går stille og roligt derudad i disse dage. Jeg har tilpas meget arbejde og det er godt fordelt over dagen. Det passer fint med, at jeg kan spise mine planlagte måltider fra FuelUp og kun supplere med mellemmåltider, morgenmad og aftensnack. Jeg er sulten i løber af dagen, men på et passende niveau.

Jeg er desværre ved at løbe tør for mange af mine favoritter fra min sponsor Bodylab og overvejer oprigtigt at flyve hjem i nogle dage, så jeg kan hente et nyt lager med herned! Flybilletten koster cirka det samme som fragt alene, og så kunne jeg også lige komme hjem og sige hej ;)
Har prøvet give nogle af de andre produkter hernede en chance (endda nogle af de “rigtig gode” og velkendte mærker) men ærlig talt, så slår Bodylabs bare dem alle sammen på smag og konsistens.

Hvilke kosttilskud er det, jeg bruger til daglig?

Jeg supplerer de 3 måltider fra FuelUp med en proteinshake lavet på 35 g. Whey 100 Vanilla Milkshake + 2-3 dl. vand + 5 g. glutamin og måske et scoop Greens samt 15 g. nødder til morgenmad, hvis jeg skal tidligt op og på arbejde.

Min morgenmad/post workout på dage hvor jeg møder senere og træner inden morgenmad, er en skål proteingrød efter træning lavet på 30 g. havregryn, 1 scoop Cinnamon Bun Whey 100 fra Bodylab, 1 spsk loppefrøskaller (ekstra kostfibre), lidt flødende SØD, et drys Bodylab Zero og et drys kanel.
Det er også mit post workout måltid på dage hvor jeg træner sent.

photo-25-10-2016-10-37-50

Måske tager jeg en shake i løbet af dagen. Så er det oftest 35 g. Ultimate Chocolate Whey 100 + 2-3 dl. vand + 5 g. glutamin.

Min aftensnack består af 150 g. yoghurt og 1 scoop Whey 100 Vanilla Milkshake. Især efter den er blevet forbedret i smagen så den indeholder ægte vaniljekorn er den kombination blevet fuuuuuldstændig fantastisk. Smager som at spise vaniljecreme med en ske. Ind imellem putter jeg også en skefuld peanut butter, 15 g. nødder og/eller et drys Zero på.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dubai Muscle Show & Dagens træning