Back on keto

Min ketose kostplan

photo-31-10-2016-14-12-41

Jeg starter officielt på min ketose-kostplan i morgen! Tænker at jeg vil give jer en day-by-day update med vægt, mine måltider og nogle ord om hvordan dagen har været. Hvad ville i synes om det?

I går og i dag kører jeg lidt mere high-fat/moderate-carb hvor jeg til morgenmad fik mit fremtidige ketose-morgenmåltid og derefter har spist mine tre måltider fra Fuel-Up tilsat lidt ekstra fedt i form af avocado og peanut butter.

Det er nok meget fint at glide ind i det over nogle dage fremfor at gå direkte fra almindelig kulhydrat/protein/low-fat og over på ketose-kost.

Jeg ser ikke frem til de næste par dage. Jeg husker hvordan jeg fik det ret skidt (i en kort periode, but still) sidst jeg skulle i ketose. Læs mere om hvordan jeg oplevede det sidste gange i dette indlæg hvor jeg beskrev mine oplevelser efter første uge.

Min diæt denne gang er meget simpel, og de første to uger vil jeg ikke spise mælkeprodukter såsom ost, yoghurt og fløde. Dog får jeg måske lidt sødmælk i kaffen ind imellem og der indgår smør i min kostplan.

Her er et eksempel på min kostplan, som den cirka kommer til at se ud de første to uger som udgør Fase 1:

skaermbillede-2016-10-30-17-35-55

“Sild” kan være alle typer fedtholdig proteinkilde såsom (beef)bacon, fedtholdigt rødt kød, fisk eller fjerkræ. Personligt foretrækker jeg fede fisk og rødt kød, så det kommer nok primært til at være fra disse kilder at jeg får mine proteiner.

“Spinat/broccoli” kan være alle typer grønne ovenjordsgrøntsager, dog går jeg efter de mest fiberrige som spinat, broccoli og blomkål.

Jeg kommer desuden til at benytte rigeligt med salt, ZMA & Zero tabs for at holde min væskebalance optimal.

Derudover drikker jeg også BCAA under min træning.

Links til kosttilskud er affiliate links til min sponsor Bodylab som lige pt. kører med fri fragt indtil mandag d. 7. kl. 10 i anledning af lanceringen af den nye Supreme Taste Protein Bar med Raspberry White Chocolate! Jeg har ikke selv smagt den, men alle jeg har spurgt siger det er den bedste bar de har lavet til dato. (Ps. Intropris: En hel kasse til kun 129 kr!)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Back on keto