Effektiv glute sesh på 20 minutter! Er det muligt?

Dubai Q&A

photo-27-10-2016-16-24-34

Jeg lavede for nylig et Q&A indlæg, hvor i fik chancen for at komme med alle jeres spørgsmål. Jeg ønskede at besvare dem grundigt og fyldestgørende, og svaret på det første kommer her:

Q: Hvorfor lige Dubai?

A: Det er det spørgsmål jeg har fået flest gange, så lad os starte med det.
Jeg har altid vidst at jeg gerne ville flytte til udlandet når jeg var færdig med studiet, og mit eneste krav var, at det skulle være til et varmt sted.

På min skoles intranet var der sidste efterår et jobopslag fra Revolution Fitness i Dubai, hvor de søgte personlige trænere med en bachelor-baggrund. Jeg følte allerede der, at det job passede rigtig godt til mig, men på det tidspunkt var der over 1/2 år og 3 eksaminer til jeg var færdig, så jeg søgte ikke jobbet. I foråret tog jeg så chancen, søgte jobbet og cirka en uge efter havde jeg fået det.

Og helt overordnet er det vel bare derfor, at det lige blev Dubai. Rent tilfældigt, kan man sige. Men der er selvfølgelig meget mere til det…

Min drøm har aldrig været at have et job eller en karriere. At være personlig træner har været tæt på at ende med at være et job for mig, men så snart jeg mærkede den følelse første gang gik jeg i gang med at finde ud af hvor det stammede fra, og hvordan jeg kunne løse det.

Jeg måtte bevidstgøre for mig selv, hvorfor det egentlig var jeg var personlig træner, fysioterapeut (og blogger). Hvad var mit formål?

Nu lyder det måske som om jeg tror jeg er noget helt specielt, men jeg føler oprigtigt, at mit formål er, at hjælpe andre med at blive sundere og gladere mennesker.

Jeg har været igennem nogle faser i mit liv som jeg har skulle kæmpe mig igennem på egen hånd, for at jeg nu kan hjælpe andre med at komme bedre og hurtigere igennem de samme ting. Sådan ser jeg på det. Det er mit formål, og det er derfor jeg gør, hvad jeg gør.
Det er derfor jeg kan arbejde praktisk taget 24/7 uden at føle, at jeg ofrer noget.

Jeg elskede at hjælpe mennesker hjemme i Danmark, men Danmark er også fyldt med andre dygtige trænere og personer der råber op omkring hvad sundhed reelt er (og ikke er). Jeg føler stadig at jeg har, og havde, en lille stemme i denne gruppe af dygtige, passionerede mennesker. Og jeg kan heldigvis fortsat sige hvad jeg føler behov for, her på bloggen :)

I Dubai er hele trænings- og sundhedsbranchen til sammenligning mange år bagud.
De fleste af mine kunder tror helt oprigtigt, at trapper er dårlige for knæene og at man ikke må spise efter kl. 18 hvis man vil tabe sig. Sukkerfrie produkter findes, men udvalget af sukker- og fedtholdige madvarer er mange mange gange større pga. efterspørgslen.
Samtidig kan folk slippe afsted med at bevæge sig meget lidt i hverdagen fordi alt kan leveres, alle kører i bil og alle tager elevatoren – altid.

Og måske især de lokale og kvinder fra de omkringliggende lande såsom Indien og Pakistan, har slet ikke den baggrundsviden om træning og sund livsstil som vi har hjemme i Danmark og Europa. Mange af mine klienter tror eksempelvis ikke at man kan eller må træne under menstruation, eller imens man er gravid.

Da jeg tog jobbet kendte jeg jo ikke detaljerne på samme måde som nu, men jeg vidste, at der i regionen er store problemer med eksempelvis diabetes og andre metaboliske sygdomme. Og med min baggrund følte jeg, at ville have tilpas autoritet og viden til at kunne gøre en forskel for en masse mennesker.

Jeg regner ikke med at redde hele verden eller at bremse udviklingen, men hvis jeg bare kan påvirke de klienter jeg arbejder med og gøre deres liv sundere og bedre, så opfylder jeg mit formål.

Og det var derfor, at lige præcis Dubai var det rigtige sted for mig :)

Photo 04-10-2016, 9.51.02 PM

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Effektiv glute sesh på 20 minutter! Er det muligt?