Back to the barbell + Netflix anbefaling

Back on keto

Som i ved, kæmper jeg pt. lidt med en krop der ikke reagerer som forventet på træning og diæt. Hvis i ikke har fulgt med, snakker jeg blandt andet lidt om det i dette indlæg skrevet efter vejning i fredags.

Jeg nævnte også at min coach og jeg ville lægge en ny plan for hvad der skal ske. Og den plan, har vi så småt besluttet os for nu: Jeg starter på ketose-diæt igen.

I kan måske huske at jeg prøvede det af tidligere på året? Hvis ikke, så kan i læse mere her, her og her.

Jeg stoppede på ketosediæt fordi den på det tidspunkt passede dårligt i mit liv. Jeg var meget fysisk aktiv hver dag og havde god tid til at spise og træne.

Mit liv nu er jo helt omvendt. Jeg er meget mindre aktiv og har meget mindre tid til at spise og træne. Det ville være virkelig rart ikke at skulle lyn-spise mine medbragte måltider i bilen mellem klienter.

Jeg stoppede mest på ketose af de årsager. (Okay og så måske lidt fordi jeg savnede brød og carbs. Men det får jeg alligvel ikke meget af på diæten, så det ændrer ikke så meget.)
Som jeg også tidligere har skrevet om havde jeg det fantastisk på ketose, og maden smagte skønt. Jeg savnede følelsen af at være rigtig-rigtig mæt, men det er nok en tilvænningssag og noget jeg må prøve at arbejde med. For på ketose er portionerne små, og man behøver heller ikke spise særligt ofte. 1-2 gange om dagen er i princippet nok, selvom man også kan spise oftere.

Jeg venter nu bare på min plan, og glæder mig til at komme i gang. Målet er fortsat at smide de der forbandede 10 kilo. Deadline rykker sig nok lidt, da jeg pt. kun har 5 uger tilbage og har tabt meget lidt. Men målet er at gå fra nedenstående som er min nuværende form:

photo-24-10-2016-22-26-05

Tilbage til denne form som jeg havde omkring januar i år:

photo-06-09-2016-12-31-23-pm photo-06-09-2016-12-25-50-pm

Selvfølgelig imens jeg forhåbentlig beholder mine muscle-gains på booty, ryg og skuldre, så jeg bliver endnu mere stram og fit at se på. Yes!!! Ambitionerne fejler ikke noget ;)

Stabilt blodsukker, dyyyyyyyyb søvn og forhåbentlig et vægttab – here I come! :)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Back to the barbell + Netflix anbefaling