Fit Republik... Nyt gym? Nah.

A day in the life of a personal trainer in Dubai….

Photo 04-10-2016, 9.51.02 PM

Hver gang jeg laver en blog-update for tiden føler jeg, at jeg brokker mig over hvor travlt jeg har.
Hvis ens største problem er, at man har en hel masse søde kunder at træne, så har man det jo egentlig ret godt. Alligevel har jeg brug for at brokke mig lidt engang imellem, for det kan dæleme også være hårdt med dage som i dag, hvor jeg kører hjemmefra 5:30 og er hjemme omkring 21:30.

Dagens program så således ud:

 • 04:45: Vågne
 • 05:00: Morgenmad
 • 05:45: Køre hjemmefra (for sent)
 • 06-07: Dagens første klient i Fitness HQ
 • 07-09: Træning. Glutes, abs & cardio.
 • 09-09:30: Bad & post-workout shake + riskiks
 • 10-12:30: Model til vask & blow out hos frisør = pretty hair resten af dagen :)
 • 12:30-14:30: Pause aka. ringe til klienter, organisere kalender, frokost, tanke og en tur til Starbucks efter Green Iced Tea og iskaffe.
 • 14:30-20:45: Dagens sidste 5 klienter + kørsel imellem dem. Fik også lige presset en hurtig omgang aftensmad ind, indtaget i bilen på parkeringspladsen ud for næstsidste kundes bygning. Meget glamourøst! ;)
 • 20:45: Erkende at jeg er for træt til at handle ind og foodpreppe, så jeg køber færdiglavede frokoster med hjem fra fitnesscenterets café. Kylling & grøntsager. Super smart at det er så nemt at få god, sund mad hernede.
 • 21:30: Endelig hjemme! Vaske op, lave aftensnack, forberede tasker, morgenmad osv. til i morgen tidlig.
 • 21:45-?: Sende ugens performance tracker (oversigt over mine timer etc.) til min chef inden vores ugentlige møde i morgen, opdatere bloggen, svare på mails der haster.

I morgen er kalenderen om muligt endnu mere stram. Jeg får ikke tid til min egen styrketræning, men håber at kunne presse mine 30 minutters cardio ind mellem en klient og mit ugentlige møde med cheferne. Heldigvis starter jeg først på job kl. 7, så kan sove en hel time ekstra. Klokken er over 22 hernede nu, så jeg kan nok lige nå 7 timer hvis jeg lukker computeren ned og hopper i seng om lidt. Så det må jeg hellere gøre. I morgen venter endnu en dag og yderligere 8 klienter skal trænes igennem! ;)

Photo 04-10-2016, 10.03.29 PM
Måtte ofre min middagslur for at få lavet dette fine hår. Men det var så meget det værd! ;)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Fit Republik... Nyt gym? Nah.