Copenhagen Day 1 of 4

Copenhagen Day 2 & 3

Dagene herhjemme går lynhurtigt. Måske er det fordi jeg konsekvent sover til efter kl. 10, og dermed frarøver mig selv den halve dag? Det er altid et dilemma når man har ferie, er det ikke? På den ene side vil man gerne bare slappe af og sove længe, på den anden side vil man gerne have mest muligt ud af dagen.

I går gik jeg først en lille tur på Kalvebod Fælled og derefter kørte jeg familien til Fløng hvor vi besøgte besøge min kære farfar. Om aftenen hyggede jeg med en savnet veninde. En dejlig dag.

Her til formiddag stod jeg sent op og lavede en lækker morgenmad. Jeg kunne ikke bestemme mig for hvad jeg havde mest lyst til, så det blev til både en rugklapper med serranoskinke, ost, avocado & pesto og en skål skyr med den nye Whey 100 fra Bodylab, müsli & æble.

Photo 04-09-16 10 47 03 AM

Derefter havde jeg nogle ærinder, skulle blandt andet have indkøbt en bestemt peeling til min dumme hud som man kun kan få herhjemme (denne – den er fantastisk til uren hud!) og et smut i banken. Da det var ordnet gik jeg endnu en lang tur på Fælleden i det skønne vejr. Jeg savner virkelig mine gåture omkring Utterslev mose i hverdagen, det er ren livskvalitet at gå rundt i alt det grønne og lytte til musik. Grønt over alt, skyfri himmel & dansk idyl.

Photo 05-09-16 2 22 12 PM
Photo 05-09-16 2 21 51 PM Photo 05-09-16 3 00 44 PM

I dag blev det til 5 km. i benene. Jeg har stadig ikke haft lyst eller tid til at prioritere en egentlig træning, men glæder mig meget til møde med min coach i morgen! Motivationen for at komme i topform er høj, den ligger bare i dvale lidt.

Nu vil jeg bruge lidt tid på mails fra mine kære klienter og senere venter aftensmad med familien. Kun halvanden dag tilbage herhjemme! <3

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Day 1 of 4