Another one: Glutes & Hammies

Copenhagen Day 1 of 4

Photo 03-09-16 12 43 34 PM

Første dag ud af 4 i København er i gang.
Jeg rejste næsten hele dagen i går og kom frem midt på eftermiddagen. Havde været så økonomisk at købe nogle ret billige billetter hos Pegasus Airlines, hvilket jeg fortrød cirka 100 gange på de 15 timer rejsen fra Dubai til København endte med at tage. Har desværre allerede købt returbilletten så må æde det denne gang, men dét gør jeg aldrig igen! Udover nogle forsinkelser og en besværlig mellemlanding i Istanbul gik turen egentlig fint, men det er bare for lang en tur til, at det er dét værd at spare et par tusind kroner.

Da jeg endelig landede i CPH den stod på nogle timers hygge med familien, inden jeg tog hjem til min veninde som jeg bor hos når jeg er her i København. Kl. 20 var jeg så træt at jeg gik i seng, og jeg sov som en sten i 11 timer.

Herhjemme ventede der mig en masse skønne sponsorpakker, blandt andet én fra Bodylab med deres nye produkter. Et af dem er den nye redefinerede udgave af Whey 100 Vanilla Milkshake – mums!

Morgenmaden stod i dag på Cheasy 0,1% vaniljeyoghurt blandet med 1 scoop af den nye variant og toppet med havregryn, solsikkekerner, rosiner, banan, æble og 1/2 Surpreme Taste proteinbar i Dark Chocolate and Caramel-variant. Selvfølgelig toppet med en anelse Zero Topping med Salted Caramel. Nuuuuuiiii det var godt!

Photo 03-09-16 10 12 04 AM Photo 03-09-16 10 11 49 AM

Efter morgenmaden kørte jeg hjem til min gamle lejlighed som min bror har overtaget de næste par år. Jeg har en del ting på loftet som jeg vil tage med hjem. Pegasus Airlines tillader desværre kun 20 kg. bagage, men lidt har vel også ret, og jeg har med vilje næsten ikke medbragt noget bagage fra Dubai.

Nu har jeg lige nogle timer til at opdatere blog, Instagram og besvare mails inden jeg i aften skal spise sushi og superhygge med min bedste veninde. Vi skal selvfølgelig på Izumi som jeg har savnet SÅ meget de sidste to måneder!

De næste par dage er fyldt op med familiebesøg, venner og hygge. Jeg har besluttet at jeg ikke træner under min ferie, eller, jeg vil i hvert fald slet ikke prioritere at få det gjort. Nu må vi selvfølgelig lige se hvor mange abstinenser jeg får, haha! Men ellers er det planen at holde træningsfri de næste par uger.

D. 6. september har jeg et møde med min coach, og så er planen at jeg starter hårdt op når jeg er tilbage i Dubai. Derfor vil jeg gerne give både hovedet og kroppen en pause inden. Eksamen, kørekort, flytning til Dubai og nu al denne rejsen mellem Dubai-København-Miami-København-Dubai – det slider på kroppen og hovedet. Og ved ikke lige hvornår jeg får mulighed for at tage en ferie igen – i hvert fald ikke foreløbig. Jeg er på ingen måde bange for, at komme ud af vanen med at træne dagligt og jeg tror faktisk, at noget af det sundeste man kan gøre når man træner så meget som jeg har gjort gennem de sidste 5-6 år er, at give kroppen en lille pause ind imellem.

Skal jeg være ærlig, så glæder jeg mig allerede til at komme hjem til Dubai og starte op med struktureret kost og træning så jeg kan begynde at se resultater. #træningsnørdforaltid

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another one: Glutes & Hammies